ΜΟΥΣΙΚΗ

Η Νάντια Καραγιάννη τραγουδάει Σοφία Βέμπο την Παρασκευή 26 Οκτωβρίου

Δημοσίευση 11 Οκτωβρίου 2018, 12:42 / Ανανεώθηκε 11 Οκτωβρίου 2018, 12:42
Η Νάντια Καραγιάννη τραγουδάει Σοφία Βέμπο την Παρασκευή 26 Οκτωβρίου
Facebook Twitter Whatsapp

Το Γυάλινο Μουσικό Θέατρο  παρουσιάζει ένα μεγάλο αφιέρωμα στην «τραγουδίστρια της νίκης» με την ευκαιρία της συμπλήρωσης σαράντα χρόνων από τον θάνατό της

Η Νάντια Καραγιάννη και το Γυάλινο Μουσικό Θέατρο μας προσκαλούν σε ένα νοσταλγικό ταξίδι στον χρόνο με την διπλή ευκαιρία της επετείου του «Όχι» και της συμπλήρωσης σαράντα χρόνων από τον θάνατο της τραγουδίστριας τον Μάρτιο του 1978.

Πλαισιωμένη από τους σολίστες μουσικούς Γιάννη Τσέρτο (πιάνο – ενορχήστρωση), Κυριάκο Γκουβέντα (βιολί), Σπύρο Νίκα (ακορντεόν) και τους Βιολιστές της Στέγης του Κόσμου, η Νάντια Καραγιάννη θα ερμηνεύσει τραγούδια για τον έρωτα, την ομορφιά και την Ελλάδα από το απέραντο ρεπερτόριο της Σοφία Βέμπο.

Στόχος όλων των συντελεστών της παράστασης είναι να ρίξουν εκ νέου φως στα τραγούδια που δεν έφθειρε ο χρόνος, ντύνοντας τα με σύγχρονο ήχο, αναδεικνύοντας τη διαχρονική αξία τους.  

Αφιέρωμα στη Σοφία Βέμπο, Γυάλινο Μουσικό Θέατρο  - UpStage,  Συγγρού 143, Νέα Σμύρνη, τηλ. 210 9315600, www.gialino.gr, Παρασκευή 26 Οκτωβρίου, ώρα 21:00 (ώρα άφιξης 20:30). Τιμές: Από 12 ευρώ με μπύρα ή κρασί στο bar