Στην ανάπτυξη επιχειρηματικών συνεργασιών και στην περαιτέρω σύσφιξη των εμπορικών σχέσεων μεταξύ Ελλάδας και Ηνωμένων Πολιτειών στοχεύει η φετινή 21η Διεθνή Εμπορική Έκθεση «Ερμής», που θα πραγματοποιηθεί στις 31 Μαρτίου και 1η Απριλίου, σε ξενοδοχείο του Ατλάντικ Σίτι των Ηνωμένων Πολιτειών. Στην έκθεση θα λάβουν μέρος μεταξύ άλλων η Διεθνής Έκθεση Θεσσαλονίκης, φορείς και επιχειρήσεις από την Ελλάδα. Σύμφωνα με τον  ιδρυτή και πρόεδρο της έκθεσης «Ερμής», Παύλο Κοτρώτσιο «θα δημιουργηθεί μόνιμη επιτροπή για τη διοργάνωση επιχειρηματικών σεμιναρίων υπό την αιγίδα του Αρη Μελισσαράτου, πρώην υπουργού Οικονομικών της πολιτείας Μέριλαντ και με μέλη τους Δρ. Γεώργιο Τσετσέκο, Κρις Κριστάκη και Θεόδωρο Σπυρόπουλο.

Με ελεύθερη είσοδο, οι επισκέπτες θα ξεναγηθούν σε δεκάδες περίπτερα με εκθέματα από διαφορετικούς τομείς, όπως: τρόφιμα, ποτά, τουριστικές, οικονομικές, τραπεζικές και ασφαλιστικές υπηρεσίες, είδη λαϊκής τέχνης, ακίνητα και άλλα.
Παράλληλα στο πλαίσιο της έκθεσης θα διοργανωθούν ενημερωτικά σεμινάρια Ελλήνων εκπαιδευτικών, γιατρών και δικηγόρων, ενώ θα γίνει και συνάντηση του φορέα νεολαίας του «Ερμή», όπου θα εξεταστούν ζητήματα που απασχολούν τον επαγγελματικό προσανατολισμό νέων ελληνικής καταγωγής, καθώς και σε σχέση με την κληρονομιά τους και την Ελλάδα.

Τέλος, κατά το φετινό επίσημο γεύμα της έκθεσης «Ερμής», θα απονεμηθούν τα ομώνυμα βραβεία στους: Κάρολ Μπρουκς (στέλεχος του γραφείου Διεθνών Εμπορικών Σχέσεων του Δήμου Φιλαδέλφειας), 'Αντι Οικονόμου (γενικό διευθυντή της εταιρίας Unifrutti of America), Πύρρο Δήμα (χρυσό Ολυμπιονίκη), Δρ. Μαρίνο Χιόνη (φιλάνθρωπο), Τάσο Μάνεση (πρώην πρόεδρο του οργανισμού Πανγκρεγκόριανς Νέας Υόρκης), καθώς και στα στελέχη της ΑΧΕΠΑ, Σάββα Τσίβικο και Γιάννη Καμπ.