Η Foodlink ανανέωσε για επιπλέον πέντε χρόνια τη συνεργασία της με την Kraft. Στη σχετική ανακοίνωση αναφέρεται πως η ανανέωση επισφράγησε με τον καλύτερο τρόπο τη μακρόχρονη επαγγελματική σχέση μεταξύ των δύο εταιρειών, η οποία μετρά 12 χρόνια. 

 

Η Foodlink πέτυχε να επιλεγεί στον Πανευρωπαϊκό διαγωνισμό, ο οποίος διεξήχθη το πρώτο εξάμηνο του 2011 και είχε ως στόχο να βρει η Kraft, μαζί πλέον με την Cadbury, τους στρατηγικούς της συνεργάτες για τα επόμενα χρόνια.
 

Η επιλογή της Foodlink έγινε με γνώμονα τις ανταγωνιστικές τιμές που προσφέρει και την αποδεδειγμένη ποιότητα υπηρεσιών που παρέχει. 
 

Πλέον, η Foodlink ανέλαβε την πανελλαδική εξυπηρέτηση των προϊόντων της Kraft και της Cadbury (προϊόντα ambient, συντήρησης και ψύξης), ενώ από τον Οκτώβριο διαχειρίζεται μέρος της διεθνούς μεταφοράς της Kraft, μέσω της θυγατρικής της Velostrans. 
 

Εν μέσω των οικονομικών εξελίξεων, η Foodlink διατηρεί σταθερά τις βάσεις της που δεν είναι άλλες από τις θεμελιώδεις και σημαντικές συνεργασίες, οι οποίες με το πέρασμα του χρόνου ωριμάζουν και εξελίσσονται.