Ολοκληρώθηκε η συγχώνευση των δραστηριοτήτων των ομίλων Druckfarben και Sun Chemical στον τομέα των γραφικών τεχνών στην περιοχή της Νοτιοανατολικής Ευρώπης.


 

Όπως ανακοινώθηκε, πέντε νέες νομικές οντότητες με τις αντίστοιχες ονομασίες Sun Chemical Publication Ελλάς, Sun Chemical Publication Βουλγαρία, Sun Chemical Publication Σερβία, Sun Chemical Publication Ρουμανία και Sun Chemical Publication Κροατία, θα λειτουργούν κάτω από το νέο σχήμα και θα εξυπηρετούν τις αγορές της Ελλάδας, Βουλγαρίας, Ρουμανίας, Μολδαβίας, Σερβίας, Βοσνίας/Ερζεγοβίνης, Μαυροβούνιου, Κροατίας, ΠΓΔΜ, Αλβανίας και Κύπρου.

 

Επιπρόσθετα, όπως επισημαίνεται, οι πελάτες θα επωφεληθούν από ένα μεγαλύτερο εύρος υπηρεσιών, καθώς και ένα ευρύτερο χαρτοφυλάκιο προϊόντων, ενώ θα έχουν πρόσβαση στην τεχνική υποστήριξη, που θα προσφέρουν οι αναβαθμισμένες δομές των τοπικών εταιριών. 

 

Οι εταιρίες του σχήματος θα προσφέρουν στους πελάτες τους μελάνια και βοηθητικά υλικά για κυλινδρικές και επίπεδες μηχανές εκτυπώσεις, καθώς και βερνίκια, χημικά, προϊόντα UV και αναλώσιμα για το συγκεκριμένο κλάδο.