Σειρά λύσεων από το portfolio της Symantec επέλεξε ο Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών Ελευθέριος Βενιζέλος (ΔΑΑ) προκειμένου να βελτιώσει τις επιχειρησιακές του διαδικασίες. Παράλληλα ο ΔΑΑ αναβάθμισε την συνολική προστασία  των δεδομένων του. Οι απαιτήσεις του αεροδρομίου περιελάμβαναν την προστασία εμπιστευτικών δεδομένων, όπως η κρυπτογράφηση του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, κοινόχρηστων  αρχείων, δεδομένων σε φορητούς υπολογιστές και σε άλλες endpoint συσκευές.
 
Η εταιρεία επέλεξε τις λύσεις PGP® Universal™ Server, PGP® Gateway Email, PGP® Desktop Email, PGP® Netshare, PGP® Whole Disk Encryption, καθώς και την λύση Symantec™ Endpoint Protection, έτσι ώστε να προστατεύσει τα ευαίσθητα δεδομένα της από εσωτερική ή εξωτερική μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση.

Ο κ. Γιώργος Δελικούρας, Head of Information Security στο Διεθνές Αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος τόνισε: “Ο πρωταρχικός μας στόχος είναι να ελαχιστοποιήσουμε την απειλή απώλειας δεδομένων. Καθώς το αεροδρόμιο αποτελεί έναν από τους βασικούς ταξιδιωτικούς κόμβους στην Ευρώπη, οι επιβάτες εμπιστεύονται τον ΔΑΑ ότι θα προσφέρει αξιόπιστες και ασφαλείς υπηρεσίες. Ένα από τα κύρια πλεονεκτήματα της λύσης κρυπτογράφησης της Symantec είναι η αυτοματοποιημένη εφαρμογή των πολιτικών και η κεντρική διαχείριση των κλειδιών κρυπτογράφησης.”
 
Από την πλευρά του ο κ. Αθανάσιος Βαβάτσικος, Γενικός Διευθυντής της Symantec Hellas είπε: “Είναι ιδιαίτερη τιμή για εμάς η συνεργασία με το Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών (ΔΑΑ) Ελευθέριος Βενιζέλος και είμαι πεπεισμένος ότι οι κορυφαίες λύσεις κρυπτογράφησης  της Symantec ανταποκρίνονται πλήρως στις ολοένα αυξανόμενες απαιτήσεις του αεροδρομίου. Ο συνδυασμός των τεχνολογιών που χρησιμοποιήθηκαν έχουν ως αποτέλεσμα το αναβαθμισμένο επίπεδο προστασίας από μία σειρά απειλών σε σχέση με την ασφάλεια ευαίσθητων δεδομένων. Μαζί με την εφαρμογή των λύσεων endpoint security, το αεροδρόμιο διαθέτει μία ισχυρή προστασία από κάθε είδους απειλή”.