Ένα μεγαλόπρεπο «όχι» εισέπραξε σήμερα ο αρμόδιος υπουργός και επίδοξος πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ από τους εργαζόμενους του …οίκου του. Το Ταμείο Επαγγελματικής Ασφάλισης των εργαζομένων στο υπουργείο οικονομικών αποφάσισε να μην συμμετάσχει στο πρόγραμμα PSI.
Ο με περισσή ευκαιρία κατακεραυνώνων τα Ταμεία που δεν συμμετέχουν στην κατά τα άλλα εθελοντική διαδικασία «κουρέματος» Ευ. Βενιζέλος ποιεί την νήσσαν για τα όσα συμβαίνουν στο υπουργείο της πλατείας Συντάγματος.

Ο αμετροεπής Ευ. Βενιζέλος ο οποίος τις προηγούμενες ημέρες επί της ουσίας καθυβρίζει όσες διοικήσεις Ταμείων αρνούνται να συμμετάσχουν στο κούρεμα κάνει, κατά το κοινώς λεγόμενο, γαργάρα αυτό που συμβαίνει στο υπουργείο του.

Νωρίτερα, δεν είχε κανένα πρόβλημα να κατακεραυνώσει από το βήμα της Βουλής για πολλοστή φορά το Ταμείο των δημοσιογράφων, να αναφερθεί ακόμη και στην περίπτωση των δομημένων ομολόγων υπονοώντας άραγε τι; Και αφήνοντας ανοικτό έμμεσα το ενδεχόμενο αλλαγής του πλαισίου για το αγγελιόσημο.

Κρείττον το σιγάν έλεγαν οι πρόγονοί μας και καλό θα ήταν ο Ευ. Βενιζέλος να μιλά λιγότερο ή όταν μιλά να αναφέρεται σε όλα ακόμα και σε αυτά που αφορούν στα του σπιτιού του.

Joffrey Postman