Αρχίζει από σήμερα το νέο δρομολόγιο της Olympic Air στη μεγαλύτερη πόλη του Ισραήλ, το Τελ Αβίβ. Με τον τρόπο αυτό, η Ο.Α. αναβαθμίζει το δίκτυο και την παρουσία της στη Μέση Ανατολή, υλοποιώντας τον μακροπρόθεσμο στρατηγικό σχεδιασμό που έχει χαράξει στην περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου.

Το νέο δρομολόγιο απευθύνεται σε κοινό που έχει επιχειρηματικές σχέσεις με τη σημαντική αυτή χώρα της Ν.Α. Μεσογείου, αλλά και σε επιβάτες που ταξιδεύουν για διακοπές και αναψυχή.
Παράλληλα προσφέρει ειδικά πλεονεκτήματα και προνόμια:

•    Για τους επιβάτες του σκέλους Τελ Αβίβ - Αθήνα η Olympic Air προσφέρει ανταποκρίσεις προς τα Βαλκάνια, την Κύπρο και την Ελλάδα, καθώς και προς όλο το δίκτυο των ελληνικών νησιών στο οποίο επιχειρεί η εταιρία.

•    Οι επιβάτες που ταξιδεύουν από το Τελ Αβίβ προς την Ελλάδα μπορούν να επισκεφθούν όχι μόνο την Αθήνα αλλά και 31 επιπλέον προορισμούς του εσωτερικού δικτύου της εταιρίας.


Οι πτήσεις από Αθήνα προς Τελ Αβίβ θα πραγματοποιούνται με αεροσκάφη τύπου Airbus A320/A319 τρείς φορές την εβδομάδα, κάθε Δευτέρα, Παρασκευή και Κυριακή. Την Δευτέρα και την Παρασκευή η αναχώρηση θα γίνεται στις 10:35 πμ, ενώ την Κυριακή στις 11:55 πμ. Αντίστοιχα, από Τελ Αβίβ προς Αθήνα, την Δευτέρα και την Παρασκευή η αναχώρηση είναι προγραμματισμένη για τις 13:20, ενώ την Κυριακή για τις 15:20. (Όλες οι ώρες είναι τοπικές). Την καλοκαιρινή περίοδο η συχνότητα των πτήσεων θα αυξηθεί σε τέσσερις εβδομαδιαίως, προσθέτοντας την Πέμπτη στις προγραμματισμένες πτήσεις. Η διάρκεια πτήσης είναι 1 ώρα και 50 λεπτά, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι μεταξύ Ελλάδας και Ισραήλ δεν υπάρχει διαφορά ώρας.

Ο Αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος της Olympic Air, κ. Γιώργος Ευστρατιάδης δήλωσε μεταξύ άλλων: «Με ιδιαίτερη ικανοποίηση η Olympic Air επιστρέφει στο Ισραήλ. Από το 1958 η πόλη του Τελ Αβίβ ήταν ένας σημαντικός προορισμός της Ολυμπιακής και σήμερα με μεγάλη ευχαρίστηση ανακοινώνουμε την επαναλειτουργία του δρομολογίου Αθήνα - Τελ Αβίβ - Αθήνα.

Η έναρξη του δρομολογίου συμπίπτει με σημαντικές εξελίξεις στις περιφερειακές και επιχειρηματικές διασυνδέσεις στην περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου. Οι αναβαθμισμένες σχέσεις μεταξύ Ελλάδας και Ισραήλ, ειδικά στον επιχειρηματικό τομέα, απαιτούν ευέλικτες και αποτελεσματικές αερομεταφορές μεταξύ των δύο χωρών».