Τη νέα παγκόσμια καμπάνια με θέμα «Crazy for Greece» παρουσίασε ο όμιλος Folli Follie. Η μεγάλη παραγωγή, με  τίτλο Crazy for Greece και φόντο τη σημαία της Ελλάδας και το κοσμοπολίτικο νησί των Σπετσών θα προωθήσει την Ελλάδα και το ελληνικό καλοκαίρι σε όλο τον κόσμο.

Η διεθνής καμπάνια, που περιλαμβάνει έντυπη καταχώρηση καθώς και δημιουργικό video clip, θα φιλοξενηθεί σε εφημερίδες και στους μεγαλύτερους τίτλους μόδας, θα προβληθεί στο internet και σε τηλεοπτικές εκπομπές, θα παρουσιαστεί σε billboards σε Ευρώπη, Ασία και Αμερική, επιβεβαιώνοντας ότι η εταιρεία Folli Follie δεν ξεχνάει να προβάλει την ελληνικότητά της στο εξωτερικό, ειδικά αυτή την περίοδο που κρίνεται αναγκαίο.

Επίσης, θα παρουσιαστεί μέσω του δικτύου της σε 440 σημεία πώλησης στους πιο πολυσύχναστους δρόμους σε 24 χώρες. Με ένα στρατηγικό πρόγραμμα επικοινωνίας, μέσω συνεργειών στον Όμιλο Folli Follie παγκοσμίως, αλλά και με συνεργάτες από όλο τον κόσμο, η ελληνική εταιρεία στοχεύει όχι μόνο την προβολή της Ελλάδας με τον πλέον δημιουργικό τρόπο, αλλά και την προσέλκυση τουριστών, με έμφαση την Ασία και όχι μόνο.