Περισσότερα από 50.000 άτομα επισκέφθηκαν το νέο εμπορικό πάρκο Smart Park, τα 2 Σάββατα που διεξήχθησαν αποκριάτικες εκδηλώσεις.
Σε αυτό, εκτός από την πληθώρα των αγοραστικών επιλογών που προσφέρονται στους επισκέπτες καθώς και του ευχάριστου χαρακτήρα του πάρκου, συντέλεσαν οι δωρεάν δραστηριότητες για παιδιά με τις οποίες έχει συνδεθεί ο χώρος.  

Υπενθυμίζεται ότι στο Smart Park λειτουργούν μερικά από τα σημαντικότερα ονόματα του λιανεμπορίου, όπως Jumbo, Carrefour, Κωτσόβολος, Hondos Center, Intersport, Alouette, Village Play Land, Mamas&Papas, Celestino, Calzedonia, Intimissimi, Tezenis, Bozikis, Systemgraph (Apple Premium Reseller), Wind, Mark Aalen,  Octopus, Cook Shop, Jools, Domus Homus, Vertice, Kiosky’s (τύπος, τσιγάρα), Φαρμακείο B. Γαϊτανή σε συνεργασία με την Advance ενώ στο χώρο της εστίασης λειτουργούν τα πολλά υποσχόμενα concepts  Σουβlike Ταχυφαγείο Ελλήνων και Ελλάς Μέλαθρον Αρώματα Καφέ.
 
Το Smart Park αναπτύσσεται στα Σπάτα, στο τέλος του κλάδου της Αττικής Οδού προς τη Ραφήνα (έξοδος 16Ρ). Στα σημαντικά πλεονεκτήματα του συμπεριλαμβάνεται η σύνδεση του μέσω κοινού πεζοδιαδρόμου με τα 125 καταστήματα μόδας του εκπτωτικού χωριού McArthurGlen Designer Outlet Athens και η γειτνίαση του με το Αττικό Ζωολογικό Πάρκο, δημιουργώντας ένα μοναδικό για τα ελληνικά δεδομένου προορισμό διασκέδασης και αγορών για ολόκληρη την Ελληνική Οικογένεια.