Σειρά επαφών με εκπροσώπους του επιχειρηματικού κόσμου της Βόρειας Ελλάδας πραγματοποίησαν στη Θεσσαλονίκη ο Αντιπρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου και Διευθύνων Σύμβουλος της Εμπορικής Τράπεζας κ. Alain Strub, ο Γενικός Διευθυντής Λιανικής Τραπεζικής κ. Μίνος Μωυσής και ο Γενικός Διευθυντής Εταιρικής, Επενδυτικής Τραπεζικής & Private Banking κ. Γεώργιος Κουτσουδάκης.

Ειδικότερα, οι κ.κ. Strub, Μωυσής και Κουτσουδάκης συναντήθηκαν με τη Διοίκηση του Συνδέσμου Βιομηχανιών Βορείου Ελλάδος, καθώς και με επιχειρηματικούς φορείς - πελάτες της Τράπεζας και ενημερώθηκαν για την πορεία και τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει η αγορά της Βόρειας Ελλάδας.


Κατά τη διάρκεια των επαφών τους μετέφεραν το μήνυμα ότι η Εμπορική Τράπεζα και ο μητρικός της όμιλος Credit Agricole εξακολουθούν να στηρίζουν την ελληνική οικονομία εν μέσω της πρωτοφανούς κρίσης, παρέχοντας ανταγωνιστικά προϊόντα που ανταποκρίνονται στις αποταμιευτικές, επενδυτικές και χρηματοδοτικές ανάγκες των πελατών της.   


Επίσης, επισκέφθηκαν τα πλήρως ανακαινισμένα καταστήματα της Εμπορικής Τράπεζας στις περιοχές Δωδεκανήσου και Διοικητηρίου, το κατάστημα Νέας Εγνατίας, καθώς και το Επιχειρηματικό Κέντρο Θέρμης και συνομίλησαν με πελάτες και το προσωπικό.


Παράλληλα, όπως τονίστηκε κατά τη διάρκεια των πρόσφατων επαφών στη Θεσσαλονίκη, η Εμπορική Τράπεζα εξακολουθεί να επενδύει στην αναδιοργάνωση και τον εκσυγχρονισμό του δικτύου των καταστημάτων της σε όλη την Ελλάδα. Ήδη το 1/3 των καταστημάτων της έχει ανακαινιστεί πλήρως σύμφωνα με τα πρότυπα του διεθνούς μοντέλου λιανικής τραπεζικής της Credit Agricole.