current views are: 1

14 Μαρτίου 2012
Δημοσίευση12:25

«Education Festival» από τον όμιλο Ξυνή

Με ιδιαίτερη επιτυχία ολοκληρώθηκε η εκδήλωση-πρεμιέρα για τον Πειραιά, στο πλαίσιο του «Xinis Education Festival 2012» που διοργάνωσε ο όμιλος ΙΕΚ Ξυνή.

Δημοσίευση 12:25’
αρθρο-newpost

Με ιδιαίτερη επιτυχία ολοκληρώθηκε η εκδήλωση-πρεμιέρα για τον Πειραιά, στο πλαίσιο του «Xinis Education Festival 2012» που διοργάνωσε ο όμιλος ΙΕΚ Ξυνή.

Με ιδιαίτερη επιτυχία ολοκληρώθηκε η εκδήλωση-πρεμιέρα για τον Πειραιά, στο πλαίσιο του «Xinis Education Festival 2012» που διοργάνωσε ο όμιλος ΙΕΚ Ξυνή. Στη διάρκεια της εκδήλωσης, περισσότερα από 120 άτομα επέλεξαν να παρακολουθήσουν την διάλεξη με θέμα: Κρουαζιέρα και Ελληνικός Τουρισμός.

Οι καλεσμένοι του Ναυτιλιακού Τομέα του ΙΕΚ Ξυνή Πειραιά και ομιλητές, κ. Νικόλαος Καβαλιέρος, Γεν. Διευθυντής του ΣΕΕΝ  (Σύνδεσμος Επιχειρήσεων Επιβατηγού Ναυτιλίας) και ο κ. Ανδρέας Στυλιανόπουλος, Αντιπρόεδρος Κρουαζιέρας του ΣΕΕΝ και πρόεδρος του Navigator Travel & Tourist Services Ltd, αναφέρθηκαν στην προσφορά και τις προοπτικές που ανοίγει η κρουαζιέρα στην Ελληνική Οικονομία.

Συγκεκριμένα, κάλυψαν με τις ομιλίες τους  τα σύγχρονα ζητήματα που απασχολούν τον κλάδο σε θεσμικό επίπεδο όπως η μετάβαση της παροχής υπηρεσιών κρουαζιέρας από τα ελληνικά χέρια σε αμερικανικές εταιρείες, τα αναγκαία μέτρα που πρέπει να ληφθούν για την προώθηση των ελληνικών προορισμών στην ευρωπαϊκή και διεθνή αγορά και παρουσίασαν στατιστικά στοιχεία για το ύψος των αφίξεων και τις προβλέψεις για το άμεσο μέλλον.

Η διάλεξη ολοκληρώθηκε με ερωτήσεις και συζήτηση και οι παρευρισκόμενοι  έκλεισαν ραντεβού σε κάποιο από τα επόμενα σημαντικά σεμινάρια του XINIS EDUCATION FESTIVAL 12.

Όσοι επιθυμούν να συμμετάσχουν σε ένα ή περισσότερα από τα 140 ΔΩΡΕΑΝ σεμινάρια του XINIS EDUCATION FESTIVAL 2012, μπορούν να επικοινωνήσουν στα τηλέφωνα: 210- 5279500/ 2310-552406.


σχετικα αρθρα