Νέος Γ.Δ. στη Neon Energy

Νέος Γ.Δ. στη Neon Energy

Καθήκοντα Γενικού Διευθυντή στην εταιρεία φωτοβολταϊκών συστημάτων Neon Energy ανέλαβε ο Δημήτριος Μέξης, ένα δυναμικό στέλεχος -όπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση- του κόσμου των επιχειρήσεων.
Συγκεκριμένα, αναφέρεται πως ο Μέξης, με σπουδές στον τομέα των οικονομικών και της διοίκησης επιχειρήσεων και, κυρίως, με 25ετή εμπειρία στον ιδιωτικό τομέα είναι ο νέος Γενικός Διευθυντής της Neon Energy για την Ελλάδα.Στην Johnson & Johnson  (New Jersey, USA & Ελλάδα) εργάστηκε σε διάφορες θέσεις στο Marketing και στις Πωλήσεις (Product Manager, Area Manager, Key Account Manager, District Manager). Διατέλεσε Διευθυντής Πωλήσεων για το γάλα ΝΟΥΝΟΥ στην Friesland Hellas S.A.  και συνέχισε στην Αθηναϊκή Ζυθοποιΐα ως Εμπορικός Διευθυντής για την Αmstel και την Heineken.Για 2 χρόνια υπήρξε Αντιπρόεδρος και Αναπληρωτής Γενικός Διευθυντής στην Pepsico - IVI Hellas  και κατόπιν μετακινήθηκε στην ΔΕΛΤΑ Α.Ε. ως Αναπληρωτής Γενικός Διευθυντής. Συνέχισε την πλούσια επαγγελματική του σταδιοδρομία διατελώντας Διευθύνων Σύμβουλος στον Όμιλο Σαράντη και αργότερα στον όμιλο Elibisco. 
Πρόσφατα ανέλαβε τα νέα του καθήκοντα ως Γενικός Διευθυντής της Neon Energy για την Ελλάδα, χαρακτηρίζοντας μεγάλη του τιμή την επιλογή του στη θέση αυτή και δήλωσε ενθουσιασμένος που μπαίνει δυναμικά στην αγορά των Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας (ΑΠΕ), ως μία από τις πιο αναπτυσσόμενες αγορές στην Ελλάδα, σε συνεργασία με τις μεγαλύτερες εταιρείες του χώρου των φωτοβολταϊκών συστημάτων, τη Neon Energy.
 

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις απο όλο τον κόσμο