Τη δέσμευσή της στο όραμα της Περιβαλλοντικής Ανάπτυξης επιβεβαιώνει η LeasePlan Hellas, ενώνοντας τις δυνάμεις της με την αναγνωρισμένη για το έργο περιβαλλοντική οργάνωση Φιλοδασική Ένωση Αθηνών. Η πρωτοβουλία εντάσσεται στο πλαίσιο του προγράμματος GreenPlan και αφορά σε σημαντικές δράσεις που στοχεύουν στην αποκατάσταση της οικολογικής ισορροπίας στον Υμηττό, έναν πνεύμονα ζωής για την Αθήνα.

Συγκεκριμένα, η LeasePlan Hellas ‘υιοθέτησε’ τμήμα του Αισθητικού Δάσους του Υμηττού και σχεδιάζει την υλοποίηση δύο αναδασώσεων στη διάρκεια του 2012. Ήδη, η εταιρεία προχώρησε στην πρώτη αναδάσωσή μέρους των εκτάσεων που καταστράφηκαν από την πυρκαγιά το 2007, φυτεύοντας εκατοντάδες μικρά δενδρύλλια, με τη χρήσιμη καθοδήγηση και συμβολή των έμπειρων συνεργατών της Φιλοδασικής Ένωσης Αθηνών.

Ο κ. Φίλιππος Ζαγοριανάκος, Διευθύνων Σύμβουλος της LeasePlan Hellas, δήλωσε σχετικά με τη νέα περιβαλλοντική πρωτοβουλία της εταιρείας: «Στόχος μας στη LeasePlan είναι να συμβάλλουμε στο περιβάλλον με ενέργειες, οι οποίες αποτελούν κληρονομιά για τις επόμενες γενιές. Η υιοθέτηση του τμήματος του Αισθητικού Δάσους του Υμηττού, μέσω της συνεργασίας μας με τη Φιλοδασική Ένωση Αθηνών, αποτέλεσε την αφετηρία μίας εν δυνάμει δέσμευσης προστασίας της φύσης.»