Μεταξύ αυτών που θεωρούν εφικτή τη σταδιακή βελτίωση μετά το PSI περιλαμβάνεται ο Πέτρος Τζαννετάκης Διευθύνων Σύμβουλος της Motor Oil.
Κατά την τηλεδιάσκεψη με τους αναλυτές για τα αποτελέσματα έτους του ομίλου, ο κ. Τζαννετάκης εξέφρασε την αισιοδοξία του για το γενικότερο κλίμα που επικρατεί τονίζοντας ωστόσο παράλληλα ότι η κατάσταση παραμένει αρκετά δύσκολη, κάτι που αποτυπώνεται και στα αποτελέσματα του ομίλου.

Αναφερόμενος στην πορεία της ΜΟΗ την περασμένη χρήση, ο κ. Τζαννετάκης, τόνισε ότι οι εξαγωγές «προστάτευσαν» τον όμιλο από τη οικονομική κρίση στη χώρα μας, ενώ σχετικά με τη συνεργασία με τον όμιλο Μυτιληναίου για τη μονάδα της Κόρινθος Power, τόνισε ότι προχωράει ιδιαίτερα θετικά. Εξέφρασε δε, την εκτίμηση ότι θα είναι η δεύτερη πιο αποδοτική στο ηλεκτρικό σύστημα.

Το έργο έχει ήδη ολοκληρωθεί  και βρίσκονται σε εξέλιξη οι δοκιμές, που δείχνουν ότι η ισχύς της μονάδας βρίσκεται πάνω από το όριο των 440 MW στα 445MW, ενώ εντός του προσεχούς διαστήματος αναμένονται οι τελικές άδειες. Όπως ειπε οι προοπτικές λόγω και της τοποθεσίας της μονάδας είναι εξαιρετικές, η μονάδα αναμένεται να εισφέρει στα μεγέθη του ομίλου από τη φετινή χρήση ωστόσο απέφυγε να κάνει προβλέψεις.

Τέλος, σχετικά με την ενσωμάτωση του δικτύου της Shell, τόνισε ότι η Coral έχει λειτουργήσει εξαιρετικά. Παράλληλα, είπε, υπάρχει συμπληρωματικότητα σε σχέση με το πελατολόγιο της AvIn, με τις δύο εταιρείες να καταφέρνουν να διατηρήσουν τις απώλειές τους σε μονοψήφιο νούμερο.