Η ΕΠΑ Αττικής προχωρά στη συνεργασία με το δίκτυο καταστημάτων «Γερμανός», που αφορά τη δυνατότητα εξόφλησης λογαριασμών φυσικού αερίου, στο πλαίσιο της διαρκούς προσπάθειας για βελτίωση της εξυπηρέτησης των πελατών της.

Από σήμερα, οι πελάτες της ΕΠΑ μπορούν να εξοφλήσουν γρήγορα και εύκολα τον λογαριασμό φυσικού αερίου στη γειτονιά τους, σε ένα από τα καταστήματα «Γερμανός» στην Αττική.

Υπενθυμίζεται πως οι καταναλωτές φυσικού αερίου της ΕΠΑ Αττικής μπορούν επίσης να εξοφλούν τους λογαριασμούς τους στα ταμεία και μηχανήματα αυτόματης συναλλαγής των ΕΛ.ΤΑ, στις συνεργαζόμενες τράπεζες, στο κατάστημα εξυπηρέτησης πελατών της ΕΠΑ Αττικής (Ξενοφώντος & Φιλελλήνων) καθώς και στα κεντρικά γραφεία της Εταιρίας (Λεωφ. Αθηνών 31-33 & Σπ. Πάτση). 

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη νέα αυτή συνεργασία, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν όλο το 24ωρο με την Γραμμή Εξυπηρέτησης Καταναλωτών της ΕΠΑ Αττικής στο 1133, καθώς και σε οποιοδήποτε κατάστημα του δικτύου «ΓΕΡΜΑΝΟΣ» στο λεκανοπέδιο.