Ο κ. Πολυχρόνης Συγγελίδης εξελέγη εχθές μέλος του νέου Δ.Σ. του Συνδέσμου Εισαγωγέων Αντιπροσώπων Αυτοκινήτων.
Η υποψηφιότητά του συγκέντρωσε το 82% των ψήφων των μελών του Συνδέσμου που έλαβαν μέρος κατά την διάρκεια των χθεσινών αρχαιρεσιών.  Πρέπει να θεωρείται βέβαιο ότι κατά την προσεχή, πρώτη, συνεδρίαση του νέου Δ.Σ. του Συνδέσμου, ο κ. Πολυχρόνης Συγγελίδης θα αναλάβει νέος Πρόεδρος του Συνδέσμου διαδεχόμενος τον επιτυχημένο κ. Γιώργο Βασιλάκη.


Η ανάδειξη του ανανεωμένου Δ.Σ. του Συνδέσμου, σε συνδυασμό με τον νέο Πρόεδρο, αποτελούν σύνθεση που θα εξασφαλίσει τη συνέχεια του πολύτιμου έργου που προσέφερε ο κ. Γιώργος Βασιλάκης, ο οποίος εξελέγη εκ νέου και θα μετέχει στο νέο Δ.Σ. Μαζί με τον νέο πρόεδρο, θα αποτελέσουν ένα δυναμικό δίδυμο για την προάσπιση των συμφερόντων του κλάδου.  


Ο λόγος που ώθησε τον κ. Συγγελίδη στην ανάμειξή του με τα κοινά και στη διεκδίκηση μιας θέσης στο Δ.Σ. του ΣΕΑΑ,  είναι η κρισιμότητα της σημερινής κατάστασης και τα τραγικά αδιέξοδα που αντιμετωπίζει ο κλάδος του αυτοκινήτου. Παρά την σημαντική και έντονη επιχειρηματική του δραστηριότητα, ο κ. Συγγελίδης θέλει ο Σύνδεσμος να  διαδραματίσει έναν πιο ενεργό ρόλο προς το συνολικό όφελος του κλάδου με παρεμβάσεις σε κάθε απόφαση που επηρεάζει ή δύναται να επηρεάσει τον χώρο του αυτοκινήτου. 


Η απόφαση του κ. Συγγελίδη έρχεται να επιβεβαιώσει την πρόθεση και πρακτική των σύγχρονων επιχειρηματιών να ασχολούνται οι ίδιοι με τα κοινά ώστε να παίρνουν το ζήτημα των αποφάσεων που επηρεάζουν τις τύχες των επιχειρήσεών τους στα χέρια τους.


Στηριζόμενος στην παράδοση και τις δράσεις των προηγούμενων Δ.Σ., ο κ. Συγγελίδης θέτει ως άμεσες προτεραιότητες αφενός μεν την ενεργό υποστήριξη όλων των μελών του Συνδέσμου και αφετέρου, το σημαντικότερο, την προάσπιση των συμφερόντων όλων όσων δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα στον κλάδο του αυτοκινήτου.