Σειρά επαφών με την πολιτική ηγεσία και τους κοινωνικούς εταίρους θα έχει ο Επίτροπος κ. László Andor, αρμόδιος για  την Απασχόληση, τις Κοινωνικές Υποθέσεις και την Κοινωνική ένταξη, ο οποίος θα επισκεφθεί την Αθήνα, την Παρασκευή 30 Μαρτίου.
Στο πλαίσιο της επίσκεψής του, θα πραγματοποιήσει κατ' ιδίαν συναντήσεις με την Υπουργό Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας Άννα Διαμαντοπούλου, τον Αναπληρωτή Υπουργό Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης Μάρκο Μπόλαρη και με τον Αναπληρωτή Υπουργό Διοικητικής Μεταρρύθμισης Παντελή Τζωρτζάκη.

Επίσης, ο Επίτροπος έχει προσκληθεί να απευθύνει κεντρική ομιλία κατά την έναρξη Πανελλήνιου Συνεδρίου με θέμα "Ψυχοκοινωνική Αποκατάσταση σε συνθήκες οικονομικής κρίσης" που οργανώνεται από την Διεύθυνση Ψυχικής Υγείας του Υπουργείου Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης και συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο.

Θα ακολουθήσει ενημερωτική συνάντηση του Επιτρόπου με εκπροσώπους φορέων και κοινωνικών εταίρων.

Το πρόγραμμα επίσκεψης του Επιτρόπου Andor θα ολοκληρωθεί με κατ'ιδίαν συνάντηση που θα έχει με τον Υπουργό Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης, κ. Γιώργο Κουτρουμάνη. Θα ακολουθήσουν σύντομες δηλώσεις στον Τύπο, ενώ στη συνέχεια ο Επίτροπος θα επισκεφθεί μια επιχείρηση, στον Γέρακα Αττικής, που εφαρμόζει πρόγραμμα επιχορήγησης για την απόκτηση εργασιακής εμπειρίας ανέργων ηλικίας 16-24 ετών. Το πρόγραμμα αυτό συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο.