Τα ετήσια αποτελέσματα του ομίλου παρουσίασε στην Ένωση Θεσμικών Επενδυτών ο κος Γιώργος Γεράρδος, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Πλαίσιο Computers, με θέμα το «Υπάρχει και μία μικρή Ελλάδα».
Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, στο πλαίσιο της παρουσίασης ανακοινώθηκε η λειτουργία ενός νέου καταστήματος στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, συνολικής επένδυσης δύο εκατομμυρίων ευρώ.


Ο κος Γ. Γεράρδος αναφέρθηκε στα αποτελέσματα του 2011 και έδωσε ιδιαίτερη έμφαση στους παρακάτω παράγοντες που οδήγησαν στην κερδοφορία του έτους:


- Την ενίσχυση των brands Turbo–X, Q Connect, Sentio και @work και 
- To γεγονός ότι η Πλαίσιο Computers αποτελεί στρατηγική επιλογή των προμηθευτών της. 


Πέρα από τη βελτίωση της κερδοφορίας, ο όμιλος Πλαίσιο πέτυχε και σημαντική βελτίωση της ρευστότητας του. Με ταμειακά διαθέσιμα 35.146 χιλ. ευρώ, χαμηλό δανεισμό (21.898 χιλ. ευρώ) και θωρακισμένες  απαιτήσεις, λόγω και των αυξημένων προβλέψεων, ο Όμιλος Πλαίσιο διατηρεί την υγιή χρηματοοικονομική του διάρθρωση. Επιπλέον, έγινε σύντομη αναδρομή στην εξέλιξη των μεγεθών του Ομίλου από το 2008 έως το 2011, δηλαδή κατά τη διάρκεια της κρίσης.


Έμφαση, επίσης, δόθηκε στην επαναλειτουργία του ιστορικού καταστήματος της Στουρνάρη στη διάρκεια του 2011, καθώς και στις ανακαινίσεις των καταστημάτων του Ψυχικού, Mall και Βουλιαγμένης.


Στη συνέχεια, ο αντιπρόεδρος της Πλαίσιο Computers, κος Κώστας Γεράρδος, αναφερόμενος στον τρόπο με τον οποίο ο όμιλος πέτυχε τα αποτελέσματα του, ανέλυσε τη διαφοροποίηση των προϊόντων, των πελατών και των καναλιών πώλησης του. Τέλος, ιδιαίτερη αναφορά έγινε και στο management style του Ομίλου, το οποίο ευνοεί τις γρήγορες λύσεις λόγω των ελαφριών δομών του.