Αύξηση κατά 2,04% σημείωσε ο κύκλος εργασιών της Jumbo κατά τους πρώτους 9 μήνες της τρέχουσας οικονομικής χρήσης 2011/2012, δηλαδή από τον Ιούλιο του 2011 έως και τον Μάρτιο 2012. Συγκεκριμένα οι πωλήσεις 9μήνου της τρέχουσας οικονομικής χρήσης ξεπέρασαν τα 380,31 εκ. ευρώ  από 372,71 εκ. ευρώ το αντίστοιχο διάστημα πέρυσι. Την ίδια ώρα η διοίκηση της εταιρείας αναθεωρεί τους αρχικούς της στόχους για τις πωλήσεις και την κερδοφορία. Ο ρυθμός αύξησης των πωλήσεων εκτιμάται ότι θα κυμανθεί μεταξύ 0% έως 1% ενώ αναμένεται ότι τα μετά φόρων κέρδη θα διαμορφωθούν στα  95εκ. ευρώ δηλαδή εκτιμάται ότι θα υπάρξει ισόποση αύξηση μεταξύ 0% και 1%. Η εκτίμηση αυτή είναι σημαντικά βελτιωμένη έναντι της αρχικής που αντιστοιχούσε σε μείωση 12εκ. ευρώ περίπου από τα περσινά επίπεδα κερδοφορίας.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι οι πωλήσεις της πασχαλινής περιόδου για την φετινή χρήση αναμένεται να μοιραστούν μεταξύ του τρίτου και του τέταρτου τριμήνου καθώς το Πάσχα εορτάζεται μία εβδομάδα νωρίτερα ενώ πέρυσι οι πωλήσεις της πασχαλινής περιόδου επηρέασαν θετικά μόνο το τέταρτο τρίμηνο. Η διοίκηση της εταιρίας εκτιμά ότι θα ακολουθήσει διόρθωση του ρυθμού αύξησης των πωλήσεων κατά το 4ο τρίμηνο καθώς πέρυσι περιλάμβανε το μέγιστο μέρος από τις πωλήσεις της Πασχαλινής περιόδου.

Εν τω μεταξύ ο όμιλος καταστημάτων αναδείχθηκε ως η Κορυφαία Εταιρική Επωνυμία στην Ελλάδα από το θεσμό Corporate Superbrands Greece 2011-2012 σε τελετή που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 2 Απριλίου. Η τιμητική διάκριση προέκυψε μετά από αξιολόγηση περίπου 2.000 εταιρικών επωνυμιών από κριτική επιτροπή. Η διάκριση αυτή είναι σημαντική καθώς έρχεται να επιβραβεύσει την εταιρεία σε μία δύσκολη στιγμή τον κλάδο της λιανικής στην Ελλάδα κατά την οποία ο όμιλος Jumbo συνεχίζει σταθερά την αναπτυξιακή του πορεία.


Σήμερα ο Όμιλος διαθέτει ένα δίκτυο 56 καταστημάτων εκ των οποίων 47 είναι στην Ελλάδα, 3 στην Κύπρο και 6 στη Βουλγαρία ενώ προχωρά στην ολοκλήρωση και λειτουργία 2 ακόμα καταστημάτων και συγκεκριμένα ενός νέου καταστήματος στην πόλη Russell της Βουλγαρίας και ενός ακόμα καταστήματος στην Αττική μέχρι το τέλος της χρήσης (30 Ιουνίου 2012).