Την αποκλειστική διανομή και διάθεση των προϊόντων της SANTOWINES στην Ελλάδα (πλην της Σαντορίνης) και στο εξωτερικό αναλαμβάνει η TSANTALI στο πλαίσιο της συνεργασίας που σύνηψαν οι δύο εταιρείες.
Η στρατηγική συμφωνία των δύο εταιριών περιλαμβάνει και ενέργειες στοχευμένου marketing και προώθησης, με αφετηρία το branding και τον επανασχεδιασμό των ετικετών της SANTOWINES από την κορυφαία διαφημιστική εταιρία EZI EVOLUTION. 


Με έδρα τον Καναδά, η EZI EVOLUTION αποτελεί συνεργάτη της TSANTALI για τους οίνους ΡΑΨΑΝΗ, ενώ στο πελατολόγιό της εντάσσονται μερικές από τις κορυφαίες οινοποιίες στον κόσμο. 


Σήμερα η Σαντορίνη είναι μια από τις πλέον καταξιωμένες ζώνες παραγωγής οίνων Προστατευόμενης Ονομασίας Προέλευσης διεθνώς. 


Το Ασύρτικο αποτελεί μία από τις 4 τοποποικιλίες - Πρεσβευτές του Ελληνικού Αμπελώνα, σύμφωνα με το Εθνικό Στρατηγικό Πρόγραμμα για το Branding του Ελληνικού κρασιούστην Ελλάδα και στις Διεθνείς Αγορές. 


Από το Ασύρτικο παράγονται φρέσκοι ή παλαιωμένοι λευκοί οίνοι, καθώς και ο επιδόρπιος λιαστός οίνος Vinsanto, οι οποίοι κατέχουν ξεχωριστή θέση στο διεθνή οινικό χάρτη.


Σημειώνεται ότι η SANTOWINES η οποία ιδρύθηκε το 1947 αποτελεί μια υγιή και κερδοφόρο συνεταιριστική επιχείρηση που εκπροσωπεί όλους τους αγρότες του νησιού.