Η LAMDA Hellix, θυγατρική της Lamda Development, αναγνωρισμένη από την ICAP Group ως μία από τις Strongest Companies in Greece, βραβευμένη το 2011 με το Best European Data Center Facilities Management Award, το 2010 με το Best European Green Initiative Award και το 2009 ως Best Regional Data Centre Operator in Europe, έλαβε το πρώτο βραβείο ως Best Workplace 2012 στην κατηγορία εταιρειών με 20-49 εργαζομένους. 

To Great Place to Work® Institute Hellas και το ALBA, για δέκατη συνεχή χρονιά στη χώρα μας, αξιολογούν εταιρείες από όλους τους κλάδους προκειμένου να επιτύχουν βελτιώσεις διαρκείας στις εργασιακές τους σχέσεις. Το αποτέλεσμα της δημιουργίας ενός εξαιρετικού εργασιακού περιβάλλοντος είναι η καλύτερη εταιρική απόδοση και τα μετρήσιμα επιχειρηματικά οφέλη.


Σ' ένα περιβάλλον με πολύ ανεπτυγμένη εμπιστοσύνη οι άνθρωποι συνεργάζονται μεταξύ τους, πράγμα που οδηγεί σε θετικές εργασιακές σχέσεις, υψηλότερη κερδοφορία και μεγαλύτερη παραγωγικότητα. Μέσω συγκεκριμένης ερευνητικής μεθοδολογίας αναλύονται οι απαντήσεις των εργαζομένων και αναδεικνύονται ετησίως οι Επιχειρήσεις με το Καλύτερο Εργασιακό Περιβάλλον στην Ελλάδα. 


Η LAMDA Hellix, συνεχίζοντας την επιτυχημένη δεκαετή πορεία της στο χώρο παροχής υπηρεσιών Data Center Infrastructure Outsourcing & Integration, φιλοξενεί στο ιδιόκτητο Neutral World Class Data Center της, υποδομές main ή disaster recovery centers και κόμβων τηλεπικοινωνιών δημόσιων, ιδιωτικών οργανισμών και εταιρειών παροχής υπηρεσιών στην Ελλάδα και στη Νοτιοανατολική Ευρώπη.


Η επιμονή της εταιρείας στη διαρκή εξέλιξη τόσο των υπηρεσιών της όσο και της τεχνογνωσίας των στελεχών της, της έχει προσφέρει διακρίσεις τόσο στην Ελλάδα όσο και Πανευρωπαϊκά. Η διάκριση αυτή επιβεβαιώνει πως στελέχη που εργάζονται σε ένα αξιοκρατικό και δημιουργικό εργασιακό περιβάλλον, μοιράζονται κοινούς στόχους και επιθυμίες, είναι σε θέση να επιτύχουν σημαντικές προσωπικές και εταιρικές διακρίσεις. Ευχαριστημένοι πελάτες μπορούν να υπάρξουν μόνο ως αποτέλεσμα ευχαριστημένων υπαλλήλων και συνεργατών. Και αυτό δεν γίνεται ποτέ τυχαία.


Ο Απόστολος Κάκκος, Διευθύνων Σύμβουλος της LAMDA Hellix, ανέφερε σχετικά: «Το πρώτο βραβείο Βest Workplace 2012 in Greece μας κάνει ιδιαίτερα υπερήφανους καθώς αποτελεί επιβράβευση των ενεργειών όλων των στελεχών της εταιρείας και του Ομίλου Lamda Development και επιβεβαίωση του τρίπτυχου μοντέλου λειτουργίας μας: world-class services, world-class work environment, world-class οικονομικά αποτελέσματα.»