ΥΠΜΕΔΙ: Έργο 6,8 εκατ. ευρώ για τον Βόλο

ΥΠΜΕΔΙ: Έργο 6,8 εκατ. ευρώ για τον Βόλο
Στο πρόγραμμα δημοσίων επενδύσεων του υπουργείου υποδομών, μεταφορών και δικτύων εντάχθηκε το έργο της αποπεράτωσης του τμήματος Α/Κ Λάρισας- Γορίτσα του Περιφερειακού Βόλου, με προϋπολογισμό 6,8 εκατ. ευρώ. Η προκήρυξη του έργου θα γίνει στις αρχές Μαΐου 2012.
Οι υπολειπόμενες εργασίες αφορούν σε βελτίωση των συνθηκών κυκλοφορίας του εν λόγω τμήματος, στις οποίες συμπεριλαμβάνεται η αντιολισθηρή στρώση ασφαλτοτάπητα , αντιπλημμυρικές τάφροι, παράπλευρο οδικό δίκτυο, πεζογέφυρες και αντιθορυβικά πετάσματα.

Σε δηλώσεις του ο υφυπουργός κ. Μαγκριώτης ανέφερε: «Η ολοκλήρωση του Περιφερειακού Βόλου, αποτελούσε προτεραιότητα για το Υπουργείο Υποδομών, μεταφορών και Δικτύων. Μετά την ένταξη του τμήματος Α/Κ Λάρισας- Γορίτσα προϋπολογισμού 6,8 εκ. ευρώ στο ΠΔΕ και τη δημοπράτησή του τις επόμενες μέρες, και με τη δημοπράτηση του τμήματος Γορίτσα – Αγριά που έγινε τον Ιανουάριο 2012 προϋπολογισμού 13,6 εκ. ευρώ ολοκληρώνεται ένα πολύπαθο έργο , που ταλαιπώρησε τα τελευταία δέκα χρόνια τους κατοίκους και τους επισκέπτες του Βόλου και της ευρύτερης περιοχής.».

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις απο όλο τον κόσμο