Τα καθήκοντα προέδρου του Οργανισμού Λιμένος Θεσσαλονίκης (ΟΛΘ) αναλαμβάνει ο Κώστας Παπαϊωάννου μετά από την παραίτηση του Στ. Αγγελούδη.
Ο κ. Παπαϊωάννου, ήταν μέχρι σήμερα αντιπρόεδρος της εταιρίας. Επίσης εξελέγη ως αντιπρόεδρος ο ομότιμος καθηγητής του ΑΠΘ Βασίλης Αντωνόπουλος.

Ο Κώστας Παπαϊωάννου γεννήθηκε το 1946 στη Βέροια. Είναι πτυχιούχος της Νομικής, καθώς και των Οικονομικών και Πολιτικών σπουδών του ΑΠΘ.Eίναι κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου του τομέα Διεθνών Σπουδών της Νομικής και έχει μετεκπαιδευθεί σε αντίστοιχα θέματα οικονομικής κατεύθυνσης στη Δυτική Γερμανία. Ξεκίνησε την επαγγελματική του σταδιοδρομία στην Ιονική τράπεζα το 1965, ενώ από το 1969 μέχρι το 2009 εργάστηκε στην Τράπεζα της Ελλάδος, απ’ όπου αποχώρησε με το βαθμό του Διευθυντή.

Ο Βασίλης Αντωνόπουλος γεννήθηκε το Νοέμβριο του 1940 στη Θεσσαλονίκη. Από τα τέλη της δεκαετίας του 1960 ασκεί δικηγορία, ενώ ξεκίνησε την ακαδημαϊκή του καριέρα από το 1970 ανεβαίνοντας έκτοτε σε όλες τις βαθμίδες. Το 2007 εκλέχθηκε ομότιμος καθηγητής της Νομικής σχολής του ΑΠΘ.