Το νέο Επαγγελματικό Λογαριασμό με επιτόκιο 5% για ποσά από 1 έως 50.000 ευρώ και στη συνέχεια επιτόκιο 0,50% για το υπόλοιπο ποσό, ανακοίνωσε σήμερα η Marfin Egnatia Bank.
Το νέο προϊό απευθύνεται σε ατομικές επιχειρήσεις και σε ελεύθερους επαγγελματίες που θα ανοίξουν λογαριασμό από τις 18 Απριλίου μέχρι και τις 31 Μαΐου.

Το προνομιακό επιτόκιο θα ισχύει μέχρι τις 31/08/2012. Από 01/09/2012 το επιτόκιο θα διαμορφωθεί σύμφωνα με τα εκάστοτε ισχύοντα επιτόκια των λογαριασμών όψεως της Τράπεζας.

Ο λογαριασμός παρέχει μεταξύ άλλων δωρεάν πληρωμές προς ΙΚΑ και ΦΠΑ, δωρεάν εκτέλεση πάγιων εντολών για αυτόματη εξόφληση των λογαριασμών ΔΕΚΟ, έκπτωση 50% στο μίσθωμα για ενοικίαση θυρίδας και δωρεάν έκδοση τριών Τραπεζικών Επιταγών υπέρ τρίτων ανά μήνα.

Εφ΄όσον διενεργείται και η μισθοδοσία από τη Marfin Egnatia Bank, ο λογαριασμός προσφέρει μεταξύ άλλων δυνατότητα δωρεάν έκδοσης όλων των μπλοκ επιταγών, 50% έκπτωση σε έξοδα/προμήθειες εξερχομένων εμβασμάτων STP μέχρι 12.500 ευρώ, τα οποία φέρουν κωδικοποιημένα όλα τα στοιχεία που θα επιτρέψουν την εκτέλεση της πληρωμής, μέσω σύγχρονων και πλήρως αυτοματοποιημένων μηχανογραφικών συστημάτων (STP). Εφόσον δεν διενεργείται η μισθοδοσία, ο λογαριασμός προσφέρει δωρεάν το πρώτο 10φυλλο μπλοκ επιταγών και 30% έκπτωση σε έξοδα/προμήθειες εξερχομένων εμβασμάτων μέχρι 12.500 ευρώ.