Η τύχη ωφέλησε μέσα στις γιορτές του Πάσχα δύο οικογένειες, οι οποίες εμπιστεύτηκαν τις αποταμιεύσεις τους στο Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο. Δύο τυχεροί του λογαριασμού «Μεγαλώνω» για παιδιά, που είχαν εναποθέσει όλες τους τις οικονομίες στον προνομιακό καταθετικό λογαριασμό του ΤΤ, είδαν το υπόλοιπό τους να διπλασιάζεται, χάρη στην εβδομαδιαία κλήρωση στην οποία συμμετέχουν αυτόματα όλοι οι κάτοχοι του «Μεγαλώνω».
Συγκεκριμένα, μία οικογένεια στο Αγρίνιο που άνοιξε λογαριασμό στο παιδάκι της στο τοπικό κατάστημα του ΤΤ, κέρδισε 13.000 ευρώ. Ο δεύτερος τυχερός μικρός φίλος του ΤΤ βρέθηκε στο Ηράκλειο Κρήτης, στον οποίον η τράπεζα θα διπλασιάσει το ποσό των 18.000 ευρώ που διατηρούσε ως σήμερα στο λογαριασμό του!

Ο Καταθετικός – Αποταμιευτικός λογαριασμός Μεγαλώνω για παιδιά, με προνομιακό επιτόκιο για όλο το ποσό του λογαριασμού, χωρίς έξοδα διαχείρισης, δίνει την ευκαιρία στους μικρούς καταθέτες να μυηθούν στην ιδέα της αποταμίευσης αποκτώντας δωρεάν τον πρώτο τους κουμπαρά, αλλά και τη δυνατότητα να διπλασιάσουν το υπόλοιπο του λογαριασμού τους μέσω της εβδομαδιαίας συμμετοχής τους - με τον αριθμό της κάρτας μέλους - στις κληρώσεις του Λαϊκού Λαχείου.

Ο Διευθυντής του Καταστήματος ΤΤ Αγρινίου κ. Βασίλης Γκρέκας δήλωσε: «Συμμεριζόμαστε τη χαρά του μικρού μας φίλου και της οικογένειάς του, ειδικά σε μία δύσκολη εποχή, που κάθε οικονομική βοήθεια είναι σημαντική». «Βασικός μας στόχος στο Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο είναι να στηρίζουμε και να επιβραβεύουμε όσους πιστεύουν στην αποταμίευση» συμπλήρωσε ο Διευθυντής του Καταστήματος Ηρακλείου Κρήτης κ. Ανδρέας Μπαντουβάς.

Το κατάστημα ΤΤ Αγρινίου βρίσκεται σε κεντρικό σημείο της πόλης, επί της οδού Αναστασιάδη 2, ενώ στο Ηράκλειο Κρήτης η τράπεζα έχει δυναμική παρουσία με 5 καταστήματα και πολλαπλά σημεία εξυπηρέτησης μέσω ΕΛΤΑ και ΑΤΜ.