Η ICAP Group ανακοίνωσε την ανάδειξή της σε Google AdWords Premier Partner από την Google για τη διάθεση της υπηρεσίας AdWords στην Ελληνική, τη Ρουμάνικη και την Κυπριακή αγορά.

Η ανάδειξη αυτή αποτελεί την αντικατάσταση του  «Authorized Reseller» status που κατέχει η ICAP από το 2008 και πρακτικά σημαίνει ότι η Google εξουσιοδοτεί την ICAP Group στην πώληση, υλοποίηση και ολοκληρωμένη υποστήριξη καμπανιών AdWords σε όλη την εν λόγω περιοχή. Οι καμπάνιες υλοποιούνται με εμφάνιση τόσο στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google όσο και σε όλες τις συνεργαζόμενες ιστοσελίδες (display partners) και τα κινητά τηλέφωνα.   Η ICAP Group είναι ο πρώτος  Google AdWords Premier Partner στην Ελλάδα και Κύπρο.


Η ICAP Group έχει ήδη αποδείξει την ικανότητά της στην εφαρμογή υψηλής ποιότητας καμπανιών στην Ελλάδα, την Κύπρο, τη Ρουμανία, τη Βουλγαρία και τη Σερβία. Ιδίως στην Ελλάδα, η ICAP σημείωσε  εξαιρετικά αποτελέσματα σε ποσοστό 95% των καμπανιών που σχεδίασε το 2011, πετυχαίνοντας συγκριτικά μεγάλο αριθμό κλικς ανά ιστοσελίδα σε χαμηλό κόστος (πηγή: Google’s Quality Scorecard, Δεκέμβριος 2011).


Η ICAP Group ως  Google AdWords Premier Partner, ικανοποιεί τα υψηλότατα πρότυπα και κριτήρια της Google σχετικά με την ποιότητα αλλά και την εξυπηρέτηση πελατών, τα οποία περιλαμβάνουν την ολοκλήρωση ειδικής εκπαίδευσης σε θέματα προϊόντων Google καθώς και διαχείρισης λογαριασμών πελατών.  Η διαδικασία αυτή εγγυάται ότι η ICAP Group έχει τη δυνατότητα να παράσχει στις Ελληνικές και Κυπριακές επιχειρήσεις τις πλέον αποτελεσματικές διαφημιστικές λύσεις AdWords.  


Το Google AdWords Premier Partner Program φέρνει σε επαφή τους έμπειρους και διαπιστευμένους συνεργάτες AdWords της Google με μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις οι οποίες αναζητούν εξειδικευμένη βοήθεια στη δημιουργία, διαχείριση και βελτιστοποίηση των online καμπανιών τους. Η ICAP Group είναι εξουσιοδοτημένη για τη μεταπώληση Google AdWords από το 2009.


«Είμαστε ενθουσιασμένοι για το λανσάρισμα του Google AdWords Premier Partner program μέσω τόσο εξειδικευμένων και υψηλής ποιότητας εταιρειών όπως η ICAP»,  δήλωσε ο Tariq Janmohamed, επικεφαλής των συνεργασιών της Google για την περιοχή  EMEA. «Οι μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις δεν θα επωφεληθούν μόνον από της εις βάθος εκπαίδευση της ICAP αλλά και από την εμπειρία της στην τοπική αγορά». 
 

Ο Νίκος Κομνηνός, Εκτελεστικός Διευθυντής Στρατηγικής και Marketing της ICAP Group, δήλωσε σχετικά: «Είμαστε πραγματικά χαρούμενοι που η ICAP Group  αναδείχτηκε  σε Google AdWords Premier Partner, αποτέλεσμα της εξαιρετικής ποιότητας των καμπανιών μας, της εμπειρίας που έχουμε αποκομίσει, της εκπαίδευσης αλλά και της απευθείας υποστήριξης από την Google. Η ICAP Group ενθαρρύνει τις εταιρείες να χρησιμοποιούν διαδικτυακή προβολή και διαφήμιση ως έναν αποτελεσματικό τρόπο εντοπισμού νέων πελατών, είτε βρίσκονται δίπλα μας είτε οπουδήποτε στον κόσμο».