Η INTRALOT υποστηρίζει το Gaming Forum 2012 ως χρυσός χορηγός, ενθαρρύνοντας πάντα πρωτοβουλίες που προωθούν την καινοτομία.
Η φετινή πρεμιέρα του Forum στοχεύει να εγκαινιάσει μία ετήσια πλατφόρμα επικοινωνίας για τους επαγγελματίες του κλάδου, με στόχο την ανταλλαγή εμπειριών, τη συζήτηση των νέων τάσεων και τη δημιουργία μίας κοινότητας ανάπτυξης παιχνιδιών. Το διήμερο Gaming Forum, που θα συνδιοργανωθεί από το Ινστιτούτο τεχνολογίας ΑΙΤ και το Βρετανικό Συμβούλιο, θα πραγματοποιηθεί στις 27 και 28 Απριλίου 2012 στον πολυχώρο “The HUB Events” στην Αθήνα.
 

Η INTRALOT θα είναι επίσης χορηγός του Popular Choice Award στο Διαγωνισμό που θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο του Gaming Forum. Η κριτική επιτροπή αποτελούμενη από εκπροσώπους της παγκόσμιας και ελληνικής αγοράς του Gaming, του Βρετανικού Συμβουλίου και της ακαδημαϊκής κοινότητας θα επιλέξει τις καλύτερες ιδέες παιχνιδιών. Ο νικητής της κατηγορίας Popular Choice Award θα αναδειχθεί μέσα από μία ανοιχτή δημόσια ψηφοφορία στα κοινωνικά δίκτυα. Ο Διαγωνισμός έχει ως στόχο να επιβραβεύσει την ανάπτυξη καινοτόμων και πρωτότυπων παιχνιδιών ψυχαγωγίας, παιχνιδιών στα κοινωνικά δίκτυα (social games), καθώς και επαγγελματικών και εκπαιδευτικών παιχνιδιών.
 

Το διήμερο Gaming Forum θα ξεκινήσει την πρώτη ημέρα με την Ημερίδα και το Διαγωνισμό και θα ολοκληρωθεί τη δεύτερη ημέρα με το Gaming Arena. Στην Ημερίδα ακαδημαϊκοί και επαγγελματίες του κλάδου θα συζητήσουν τις τελευταίες τάσεις της βιομηχανίας παιχνιδιών και τις εφαρμογές τους σε τομείς όπως η εκπαίδευση, το gaming μάρκετινγκ, το branding, τη συμμετοχή του κοινού, κ.α. Ο Διαγωνισμός έχει ως στόχο να φέρει κοντά τους σχεδιαστές με τους λάτρεις των παιχνιδιών και να ενθαρρύνει την ανάπτυξη καινοτόμων και πρωτότυπων παιχνιδιών. Το Gaming Arena είναι ένα φεστιβάλ βασισμένο στη κουλτούρα των video game, με διαγωνισμούς στα πιο δημοφιλή παιχνίδια της αγοράς, μουσική, προκλήσεις και δώρα για το κοινό.