Δεν συντρέχει κανένας λόγος ανησυχίας για τη λειτουργία του εμπορικού κέντρου «Athens Avenue» αναφέρει η διοίκηση της Σάνυο μετά και την χθεσινή απόφαση του ΣτΕ με την οποία ακυρώνεται η οικοδομική άδεια.
Σύμφωνα με τη διοίκηση της Σάνυο ο Όμιλος αναπτύσσοντας το εν λόγω εμπορικό κέντρο εξέδωσε εν συνεχεία των αρχικών αδειών, το έτος 2006, απολύτως νόμιμες οικοδομικές άδειες, με βάση τις οποίες, το έτος 2007, ολοκληρώθηκε η κατασκευή του και έκτοτε λειτουργεί σε πλήρη ανάπτυξη.

Συνεπώς όπως αναφέρει, η απόφαση του ΣτΕ έρχεται, «8 ολόκληρα χρόνια μετά την έκδοση της εν λόγω οικοδομικής άδειας και 5 χρόνια μετά την ολοκλήρωση των εργασιών της επέκτασης του εμπορικού κέντρου και την λειτουργία του, να ανατρέψει πράξεις της Διοίκησης, οι οποίες ελήφθησαν σύμφωνα με την ισχύουσα εκάστοτε νομοθεσία».

Παράλληλα  η διοίκηση έχει προχωρήσει στις απαιτούμενες ενέργειες τακτοποίησης της απρόβλεπτης αυτής οικοδομικής εκκρεμότητας, νομιμοποιώντας τα κτίσματα.

«Ενόψει των ανωτέρω δηλώνουμε ότι δεν συντρέχει λόγος ανησυχίας για τους συνεργάτες μας και το καταναλωτικό κοινό, καθώς το εμπορικό κέντρο θα συνεχίσει απρόσκοπτα την λειτουργία του» καταλήγει η διοίκηση.


Σχετικό θέμα: Άκυρη η ανέγερση του Avenue αποφάσισε το ΣτΕ