Κατά τη διάρκεια εορταστικής εκδήλωσης, η αλυσίδα ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών συσκευών στην Ελλάδα Κωτσόβολος, απέσπασε την Τρίτη 24 Απριλίου 2012, ειδικό βραβείο από το Great Place to Work Institute Hellas, για το καλό εργασιακό της περιβάλλον.
 
Η εταιρεία Κωτσόβολος, συμμετείχε για πρώτη φορά φέτος στην ετήσια έρευνα Best Workplaces, το μεγαλύτερο θεσμό αξιολόγησης του εργασιακού περιβάλλοντος των επιχειρήσεων στην Ελλάδα, με αποτέλεσμα να διακριθεί στην κατηγορία των 10 «μεγάλων» επιχειρήσεων, καταλαμβάνοντας την 9η θέση.
 
Βάσει της διαδικασίας, 191 εργαζόμενοι της Κωτσόβολος έλαβαν μέρος στην έρευνα και μοιράστηκαν τη δική τους εμπειρία για τις πρακτικές και τις πολιτικές που εφαρμόζει η εταιρεία και αφορούν το εργασιακό τους περιβάλλον. Η βαθμολόγησή τους κυρίως, ήταν εκείνη που οδήγησε στην ανάδειξη της Κωτσόβολος ως ένα από τα καλύτερα μέρη για να εργάζεται κανείς στην Ελλάδα το 2012.

Με αφορμή τη διάκριση της εταιρείας στην έρευνα Best Workplaces 2012, ο κ. Μιχάλης Ζιγλής, Διευθυντής Εφοδιαστικής Αλυσίδας και Υπηρεσιών της Dixons South-East Europe, δήλωσε: «Η διάκριση της Κωτσόβολος ως μία από τις εταιρείες με το καλύτερο εργασιακό περιβάλλον στην Ελλάδα για το 2012, αποδεικνύει τη συνεχή προσπάθεια της εταιρείας μας εδώ και 60 χρόνια να χτίζει σχέσεις ζωής με τους εργαζόμενούς. Το καλό εργασιακό περιβάλλον, αποτελεί ένα ιδιαίτερα σημαντικό και ταυτόχρονα θεμελιώδες στοιχείο για τη λειτουργία της Κωτσόβολος. Η συμμετοχή μας στην έρευνα Best Workplaces, είναι επίσης ένας τρόπος για εμάς να  αποτιμούμε το εργασιακό μας περιβάλλον και να εντοπίζουμε σημεία προς βελτίωση ώστε να γινόμαστε συνεχώς καλύτεροι. Είμαστε ιδιαίτερα περήφανοι για τη διάκριση αυτή και ευχαριστούμε όλους τους ανθρώπους της εταιρείας μας, που την ανέδειξαν ανάμεσα στα κορυφαία εργασιακά περιβάλλοντα για το 2012».