Για 2η συνεχή χρονιά η Αθηναϊκή Ζυθοποιία βραβεύεται διπλά: τόσο ως το καλύτερο εργασιακό περιβάλλον για τους ανθρώπους της, όσο και ως μία από τις περισσότερο υπεύθυνες εταιρίες για την κοινωνία. Συγκεκριμένα, η Αθηναϊκή Ζυθοποιία αναδεικνύεται και φέτος πρώτη στον ετήσιο διαγωνισμό «Οι Επιχειρήσεις με το Καλύτερο Εργασιακό Περιβάλλον στην Ελλάδα 2012», παραμένοντας στην κορυφή της λίστας, ενώ κατακτά και το ειδικό βραβείο «Συστηματικής και Αποτελεσματικής Επικοινωνίας» για την ενημέρωση των εργαζομένων της για τα νέα και τις δράσεις της εταιρίας. Παράλληλα, η Αθηναϊκή Ζυθοποιία είναι μία από τις τρεις πρώτες εταιρίες στην Ελλάδα που κατακτούν την Πλατινένια διάκριση στον Εθνικό Δείκτη Εταιρική Ευθύνης, CR Index, για τις επιδόσεις της στον τομέα της εταιρικής υπευθυνότητας, λαμβάνοντας και το φετινό έπαινο για την Αγορά.

«Εδώ και 47 χρόνια, οι άνθρωποί μας αποτελούν την καρδιά της εταιρίας συμβάλλοντας με τις προσπάθειες, τις ικανότητες, τη δημιουργικότητα και τον ενθουσιασμό τους στην ανάπτυξη και την επιτυχία της Αθηναϊκής Ζυθοποιίας. Η βράβευσή μας για δεύτερη συνεχή χρονιά, μας κάνει πραγματικά περήφανους και αποδεικνύει στην πράξη ότι η εταιρία μας ξεχωρίζει για την ιστορία της, τη συνέπεια, την αξιοπιστία και την υπευθυνότητά της. Στόχος και δέσμευσή μας είναι να γινόμαστε συνέχεια καλύτεροι, να παραμένουμε ψηλά,  προσφέροντας ένα αξιοκρατικό, ποιοτικό και ασφαλές εργασιακό περιβάλλον αλλά και ένα δημιουργικό χώρο εξέλιξης και ανάπτυξης για τους ανθρώπους μας!», τόνισε σχετικά η κα Βαρβάρα Παναγοπούλου, Διευθύντρια Ανθρώπινου Δυναμικού της εταιρίας.

Ο Διευθυντής Επικοινωνίας και Εταιρικών Σχέσεων, κ. Μηνάς Μαυρικάκης πρόσθεσε:  «Η φετινή πλατινένια διάκριση της Αθηναϊκής Ζυθοποιίας μας κάνει περήφανους και μας δίνει δύναμη να συνεχίσουμε στην ίδια επιτυχημένη πορεία. Με μια 10ετη στρατηγική δράσεων, δεσμευόμαστε να «Παράγουμε ένα καλύτερο Μέλλον» σε όλους τους τομείς της δραστηριοποίησής μας. Συνεχίζουμε την προσπάθειά μας για βιώσιμη, υπεύθυνη ανάπτυξη στην επιχειρησιακή μας λειτουργία, στηρίζουμε σταθερά την ελληνική οικονομία και την απασχόληση, προσφέρουμε στην κοινωνία, αγοράζουμε πρώτες ύλες από την Ελλάδα, μεριμνούμε διαρκώς για το περιβάλλον. Και όλα αυτά, με την ενεργό συμμετοχή των εργαζομένων μας, και σε ανοιχτό διάλογο με την κοινωνία στην οποία δραστηριοποιούμαστε με ήθος και σεβασμό όλα αυτά τα χρόνια».