Την πρόσληψη του Stephane Labelle και τη δημιουργία της θέσης του Chief Operating Officer ανακοίνωσε ο όμιλος McArthurGlen.
Ο Πρόεδρος του Ομίλου McArthurGlen κ. JW Kaempfer, δήλωσε: “Καλωσορίζουμε το Stephane στον Όμιλο McArthurGlen και είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που αναλαμβάνει τη θέση του Chief Operating Officer. Η δημιουργία αυτής της νέας θέσης έχει στόχο να ενδυναμώσει τη διοικητική και την εμπορική μας ομάδα και να μας επιτρέψει να εστιάσουμε στην ουσιαστική μας προτεραιότητα που είναι η παροχή μιας διεθνώς καταξιωμένης εμπορικής πρότασης τόσο στους συνεργάτες μας όσο και στους καταναλωτές μας».

Ο Stephane ξεκινά τη συνεργασία του με τη McArthurGlen σε μία περίοδο που ο Όμιλος βρίσκεται στο στάδιο της ανάπτυξης και επέκτασης των δραστηριοτήτων του. Το 21ο McArthurGlen Designer Outlet ανοίγει τις πύλες του το φθινόπωρο κοντά στο Αμβούργο, ενώ προετοιμάζονται 4 ακόμα κέντρα – 2 στη Γαλλία, 1 στο Βέλγιο και το 1ο κέντρο του Ομίλου εκτός Ευρώπης στο Βανκούβερ, στον Καναδά.
Συνολικά ο Όμιλος διανύει μία περίοδο σχεδιασμού και ανάπτυξης  200,000 τ.μ. νέας εμπορικής έκτασης η οποία περιλαμβάνει 7 επεκτάσεις σε υπάρχοντα κέντρα. Τα κεντρικά γραφεία του Ομίλου βρίσκονται στο Λονδίνο ενώ το Μιλάνο αποτελεί μία δεύτερη στρατηγική βάση.

Ο Stephane Labelle αναφέρει: «Η ένταξη μου σε έναν Όμιλο ηγέτη στην Ευρώπη στο χώρο της λιανικής πώλησης αποτελεί για εμένα όχι μόνο ιδιαίτερη τιμή αλλά και προνόμιο. Ο Όμιλος McArthurGlen έχει αναπτυχθεί σημαντικά από την περίοδο που εισήγαγε το concept των designer outlets στην Ευρώπη στα μέσα του 1990.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Stephane προέρχεται από την Guess Europe, όπου εργάστηκε για 15 συναπτά έτη. Το 1997 ξεκίνησε την καριέρα του στη Guess κατέχοντας τη θέση του Γενικού Διευθυντή Ευρώπης, ενώ το 2001 προάχθηκε σε Αντιπρόεδρο για την Guess Ευρώπης, τίτλο που διατήρησε μέχρι να αναλάβει τη νέα του θέση στον Όμιλο McArthurGlen.