Ένα νέο υπερμάρκετ εγκαινιάζει στην Αλεξανδρούπολη ο Όμιλος Carrefour Μαρινόπουλος, συνεχίζοντας να επενδύει στην ενίσχυση του δικτύου των καταστημάτων του.


Το κατάστημά διαθέτει χώρο πώλησης 4.000 τετραγωνικών μέτρων, σε ένα επίπεδο, με 14 ταμεία, ενώ έχει προβλεφθεί άνετος χώρος στάθμευσης 250 θέσεων, για την άριστη εξυπηρέτησή των πελατών, οι οποίοι θα μπορούν να προμηθεύονται από αυτό τα καθημερινά τους ψώνια αλλά και είδη ρουχισμού, οικιακές και ηλεκτρικές συσκευές, είδη διακόσμησης, παιδικά και ηλεκτρονικά. 

 

Το άνοιγμα του νέου καταστήματος αποτυπώνει την πρόθεση της Carrefour Μαρινόπουλος να παραμείνει ο μεγαλύτερος λιανεμπορικός Όμιλος της χώρας, έχοντας παρουσία σε κάθε γωνιά της ελληνικής επικράτειας. 

 

Η τοπική κοινωνία της Αλεξανδρούπολης υποδέχτηκε με ιδιαίτερη ζεστασιά τους υπεύθυνους του καταστήματος, το οποίο δημιουργεί 250 περίπου νέες θέσεις εργασίας σε μια περίοδο ανησυχητικής αύξησης της ανεργίας. 

 

«Είμαστε σε όλη την Ελλάδα με στόχο την άριστη εξυπηρέτηση στις καλύτερες δυνατές τιμές της αγοράς. Τα εγκαίνια ενός καταστήματος στις μέρες μας, δε συμβολίζουν απλώς την κυριαρχία του Ομίλου Carrefour Μαρινόπουλος αλλά συγχρόνως δίνουν μια ανάσα αισιοδοξίας και ελπίδας για ένα νέο ξεκίνημα σε μια περίοδο στασιμότητας και ανασφάλειας» τόνισε χαρακτηριστικά ο Διευθύνων Σύμβουλος της Carrefour Μαρινόπουλος κ. Jerome Loubere.