Το Επιμελητήριο Ηρακλείου διοργανώνει εκδήλωση με θέμα τις δυνατότητες ανάπτυξης επιχειρηματικών σχέσεων με την Αυστραλία και τις ευκαιρίες που παρουσιάζει η συγκεκριμένη αγορά για τις επιχειρήσεις της Κρήτης.
Στην εκδήλωση, η οποία θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 24 Μαΐου 2012 και ώρα 19:30 στην αίθουσα Καστελλάκη του Επιμελητηρίου Ηρακλείου, θα συμμετέχει η πρεσβευτής της Αυστραλίας στην Αθήνα, Τζένι Μπλούμφιλντ.


Η κ. Μπλούμφιλντ θα παρουσιάσει την αγορά της Αυστραλίας στους επιχειρηματίες του Ηρακλείου και επιπλέον θα ανακοινώση την ίδρυση Ελληνο-Αυστραλιανού Επιμελητηρίου.


Στη συνέχεια της εκδήλωσης, θα μιλήσει ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Ηρακλείου, Μανώλης Αλιφιεράκης, και ο πρόεδρος του ΔΣ και διευθύνων σύμβουλος του Οργανισμού Προώθησης Εξαγωγών (ΟΠΕ), Αλκιβιάδη Καλαμπόκης, οι οποίοι θα αναφερθούν στην εξωστρέφεια των τοπικών επιχειρήσεων, τη δυνατότητα εξαγωγών, τις σχετικές χρηματοδοτήσεις και τις ευκαιρίες που υπάρχουν.


Επίσης, θα παρουσιαστούν οι επιτυχημένες πρακτικές τριών κρητικών επιχειρήσεων που πραγματοποιούν ήδη εξαγωγές στην Αυστραλία, η ΓΕΑ ΑΕ, η TERRA CRETA SA και η CRETA FARM AEBEE.