Αλλαγές στη διοίκηση των θυγατρικών του τραπεζών στη Βουλγαρία και Ρουμανία ανακοίνωσε ο όμιλος Eurobank EFG.
Συγκεκριμένα, ο κ. Peter Weiss μετά από ενάμισι χρόνο στη Bancpost S.A. (Ρουμανία) αποφάσισε να αποχωρήσει από τη θέση του Διευθύνοντος Συμβούλου της τράπεζας και επικεφαλής εργασιών του ομίλου στη Ρουμανία, για προσωπικούς λόγους.

Ο κ, Αντώνης Χασιώτης αναλαμβάνει Διευθύνων Σύμβουλος της Bancpost και επικεφαλής εργασιών του ομίλου στη Ρουμανία. Ο κ. Χασιώτης διετέλεσε Διευθύνων Σύμβουλος της Eurobank EFG Bulgaria AD (Postbank) και επικεφαλής εργασιών του ομίλου στη Βουλγαρία επί 8 χρόνια.

Επίσης, η κα Petia Dimitrova Αντιπρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου της Eurobank Bulgaria και Διευθύντρια των θυγατρικών του ομίλου στη Βουλγαρία, αναλαμβάνει καθήκοντα Διευθύνουσας Συμβούλου της Eurobank EFG Bulgaria και επικεφαλής εργασιών του ομίλου στη Βουλγαρία.

Τέλος, ο Πέτρος Αγγελάκης Αναπληρωτής Γενικός Διευθυντής στη Γενική Διεύθυνση Διεθνών Δραστηριοτήτων του ομίλου αναλαμβάνει τη θέση του Αντιπροέδρου του Διοικητικού συμβουλίου της Eurobank EFG Bulgaria και Επικεφαλής Εργασιών, Τεχνολογίας και Οργάνωσης.