Αρχίζουν αύριο τα προγράμματα κρουαζιέρας από το νέο κρουαζιερόπλοιο της εταιρείας Louis Cruises το Olympia.
Σήμερα θα πραγματοποιηθεί η παρουσίαση του πλοίου από τον πρόεδρο του ομίλου Louis, Kωστάκη Λοΐζου, σε ειδική εκδήλωση, στην Ακτή Ξαβερίου.

Αφετηρία των δρομολογίων θα είναι το λιμάνι του Πειραιά και θα πραγματοποιούνται τριήμερες και τετραήμερες κρουαζιέρες στα ελληνικά νησιά και την Τουρκία. Διαθέτει 9 καταστρώματα και 7 ανελκυστήρες, ενώ μπορεί να φιλοξενήσει 1.664 επιβάτες. Διαθέτει επίσης καζίνο, δύο μεγάλες πισίνες, 5 μπαρ, εξοπλισμένο γυμναστήριο, γήπεδα μπάντμινγκτον και μπάσκετ, αίθουσα για πινγκ- πονγκ καθώς και κέντρα υγείας και ομορφιάς.

Σύμφωνα με στελέχη της Louis, η εταιρεία προωθεί το τελευταίο διάστημα κάποια προγράμματα, προκειμένου η κρουαζιέρα, που ως προϊόν είναι πιο φτηνό από άλλες μορφές τουρισμού, να γίνει πιο γνωστή στους Έλληνες.

Οι τιμές της Louis για μια κρουαζιέρα ξεκινούν από 185 ευρώ το άτομο, για πλήρη διατροφή, δωρεάν προγράμματα ψυχαγωγίας μέσα στο πλοίο, ενώ τα παιδιά έως 16 ετών, εφόσον μένουν στην καμπίνα των γονιών, ταξιδεύουν δωρεάν και επιβαρύνονται μόνο με τα λιμενικά τέλη.