Τα European Business Awards ανακοίνωσαν ότι η ICAP Group επελέγη ως Εθνικός Φιναλίστ στα ομώνυμα Βραβεία Κύρους 2012/2013. 

 

Η ICAP Group συναγωνίστηκε μεγάλες Ελληνικές εταιρείες στα πλαίσια ενός δύσκολου, αλλά πολύ ενδιαφέροντος διαγωνισμού και θα διεκδικήσει στον επόμενο γύρο την αναγνώρισή της ως National Champion (διαδικασία που θα ολοκληρωθεί το Σεπτέμβριο του 2012). 


Ο θεσμός των European Business Awards ξεχώρισε κάποιες από τις πιο πετυχημένες επιχειρήσεις της Ευρώπης, βάσει της δυνατότητάς τους να επιδείξουν τρεις βασικές αρχές οι οποίες βρίσκονται στην καρδιά του προγράμματος των Βραβείων. 


Η Επιτροπή κριτών που απαρτίζεται από σημαντικές προσωπικότητες, μεταξύ των οποίων νυν και πρώην Πρωθυπουργοί Κρατών, αναγνώρισε μέσα από τους υποψήφιους τις εταιρείες εκείνες που αποδεδειγμένα διακρίνονται για την Καινοτομία, την Επιχειρηματική Αριστεία και την Ευρωστία τους. 


Ο θεσμός των European Business Awards, αρωγός και χορηγός των οποίων είναι η RSM STYLIANOU εδώ και 6 χρόνια, είναι αφιερωμένος στην προβολή εταιρειών που έχοντας πολύ καλά οικονομικά αποτελέσματα, ταυτόχρονα επηρεάζουν θετικά το περιβάλλον στο οποίο λειτουργούν. 

 
Ο θεσμός ανέδειξε φέτος επιχειρήσεις με συνολικό τζίρο 1 τρισεκατομμύριο Ευρώ (ήτοι το 8,5% του Ευρωπαϊκού ΑΕΠ) και συνολικό αριθμό εργαζομένων 2,8 εκατομμύρια.


Ο Adrian Tripp, CEO των European Business Awards, δήλωσε σχετικά: «Τα τελευταία 7 χρόνια το επίπεδο των υποψήφιων εταιρειών είναι εξαιρετικά υψηλό. Παρά ταύτα πολύ λίγες έχουν την ευκαιρία να διακριθούν, σηκώνοντας το βάρος της εκπροσώπησης της κάθε χώρας. Το να συμπεριλαμβάνεται μία εταιρεία στους National Finalists είναι πολύ τιμητικό και ευχόμαστε να δούμε την ICAP Group να ξεχωρίζει και στον επόμενο γύρο.»