Το διορισμό του Mohammad Sarhan στη θέση του Διευθυντή της σε Ελλάδα και Αλβανία ανακοίνωσε η Emirates.


Ο κ. Sarhan εντάχθηκε στο δυναμικό της αεροπορικής εταιρείας το 2006, ως μέλος του επιτυχημένου Εθνικού Προγράμματος Εμπορικής Διαχείρισης των ΗΑΕ της αεροπορικής εταιρείας. Στη συνέχεια διορίστηκε Διευθυντής για την Ακτή Ελεφαντοστού, θέση που κατείχε τα τελευταία τρία χρόνια.
 

Σημειώνεται ότι ο Terry Flynn, που κατείχε τη θέση του Διευθυντή της Emirates στην Ελλάδα τα τελευταία τρία χρόνια, διορίστηκε Διευθυντής της Emirates στο Βιετνάμ.
 

«Διανύοντας μια περίοδο με έντονες προκλήσεις για την χώρα και τον κλάδο των αεροπορικών μεταφορών, είμαι ιδιαίτερα ευτυχής για τη νέα μου θέση ως Διευθυντής της Emirates στην Ελλάδα», δήλωσε ο κ. Sarhan, τονίζοντας πως η Αθήνα παραμένει ένας σημαντικός σταθμός για τους επιβάτες της Emirates.
 

«Η Emirates διατηρεί τη δέσμευσή της προς την Ελλάδα τα τελευταία 16 χρόνια, όχι μόνο ως προς τη διασύνδεση μεταξύ Αθήνας και Ντουμπάι, αλλά και ως προς την παροχή θέσεων εργασίας και αθλητικών χορηγιών. Είναι μεγάλη τιμή για εμένα να ηγούμαι μιας από τις πιο επιτυχημένες ομάδες της Emirates σε όλο το δίκτυο του Ομίλου παγκοσμίως», ανέφερε και πρόσθεσε πως «η προτεραιότητά μας για το άμεσο μέλλον είναι να προσφέρουμε ακόμα περισσότερες εναλλακτικές στους επιβάτες που ταξιδεύουν από Αθήνα προς Ντουμπάι και προς άλλους προορισμούς, καθώς επίσης και να καθιερώσουμε την Emirates ως έναν από τους βασικούς αερομεταφορείς από την Ελλάδα».