Η θυγατρική της INTRALOT στη Νότιο Αφρική, INTRALOT South Africa, ανακοινώνει την έναρξη της λειτουργίας των δύο ιστοσελίδων της, www.justbet.co.za και mobi.justbet.co.za, όπου οι παίκτες θα έχουν τη δυνατότητα να παίζουν στοίχημα απολαμβάνοντας ανταγωνιστικές αποδόσεις στα πιο δημοφιλή αθλήματα.

Βασισμένοι σε πρωτοποριακή αντίληψη και σχεδιασμό, οι νέοι ιστότοποι, των οποίων η λειτουργία ξεκίνησε την 1η Ιουνίου, ενσωματώνουν αυστηρές προδιαγραφές πολλαπλών επιπέδων ασφαλείας με στόχο να προσφέρουν μοναδικές εμπειρίες ψυχαγωγίας σε όλους τους παίκτες.


Ο Δρ. Γιάννης Ροντήρης, Managing Director Africa Sub Sahara του Ομίλου INTRALOT, δήλωσε: “Με τις νέες ιστοσελίδες μας προσφέρουμε στους πελάτες μας στο Western Cape, και σε όλη τη χώρα, τη δυνατότητα να στοιχηματίσουν μέσω διαδικτύου οποιαδήποτε ώρα και από οποιοδήποτε μέρος και αν βρίσκονται, με πλήρη σεβασμό στους κανόνες υπεύθυνου στοιχηματισμού. Η INTRALOT, η εταιρεία που διαμορφώνει νέες τάσεις στην παγκόσμια αγορά τυχερών παιχνιδιών, προσφέρει και στην αγορά της Νοτίου Αφρικής πρωτοποριακές λύσεις που ικανοποιούν τις ανάγκες και τις συνήθειες των παικτών.”