Νέες διεθνείς διακρίσεις για την εξαιρετική και πρωτότυπη γεύση και τη μοναδική τους ποιότητα έλαβαν δύο προϊόντα της Coca-Cola Τρία Έψιλον στο πλαίσιο των βραβείων του International Taste & Quality Institute (iTQi), που απονεμήθηκαν στις Βρυξέλες στις 31 Μαΐου 2012.

Τα βραβεία «SUPERIOR TASTE AWARD 2012» δίνονται από το Διεθνές Ινστιτούτο Γεύσης και Ποιότητας Βρυξελλών (iTQi), μέλη του οποίου είναι διακεκριμένοι σεφ και οινογνώστες. Οι δυο χυμοί εντυπωσίασαν λόγω της γευστικής τους πρωτοτυπίας και της αδιαμφισβήτητης ποιότητας που τους διακρίνει. Πιο συγκεκριμένα:


• Ο χυμός Frulite Βύσσινο Μάνγκο που έχει γίνει συνώνυμο του δροσιστικού εναλλακτικού χυμού έλαβε την ιδιαίτερα σημαντική διάκριση των 2 αστέρων για την απολαυστική γεύση και την εξαιρετική ποιότητά του, αγγίζοντας σε ποσοστό 88,6% την ικανοποίηση των κριτών!


• Ο χυμός Amita Μήλο Πορτοκάλι Καρότο που συγκεντρώνει πολύτιμα συστατικά φρούτων και λαχανικών, αναγκαία για τον οργανισμό διακρίθηκε και αυτός με τη σειρά του με την ιδιαίτερα σημαντική διάκριση των 2 αστέρων για την μοναδική απολαυστική γεύση που προσφέρει αγγίζοντας σε ποσοστό 80.8% την ικανοποίηση των κριτών!


Επενδύοντας με συνέπεια και συνέχεια στους τομείς της έρευνας και της ανάπτυξης, η Coca-Cola Τρία Έψιλον βρίσκεται πάντα στην κορυφή της προϊοντικής καινοτομίας με μια επιτυχημένη πορεία 43 χρόνων στην ελληνική αγορά. Κινούμενη σε ένα εξαιρετικά ανταγωνιστικό περιβάλλον, έχει κατορθώσει να οικοδομήσει μια μακροχρόνια σχέση εμπιστοσύνης με τον Έλληνα καταναλωτή, η οποία πηγάζει από την άριστη ποιότητα των προϊόντων της και εξασφαλίζεται από τις πλέον σύγχρονες διαδικασίες παραγωγής και συσκευασίας. Μέσα σε αυτό το πλαίσιο, η βράβευση των χυμών Frulite Βύσσινο Μάνγκο και Amita Μήλο Πορτοκάλι Καρότο στο πλαίσιο του International Taste & Quality Institute για το 2012 αποτελεί για την Coca-Cola Τρία Έψιλον μία ακόμη αναγνώριση των επιλογών της αλλά και ευθύνη για το μέλλον.