Την παράδοση, που το θέλει να κατακτά το πιο υψηλό σκαλί του βάθρου σε θέματα ποιότητας, συνεχίζει το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο.

Η Διεύθυνση Ασφαλείας της Τράπεζας ολοκλήρωσε με επιτυχία -και για τρίτη συνεχή χρονιά- τον έλεγχο ποιότητας κατά ISO 9001:2008, ανανεώνοντας την εν λόγω πιστοποίηση μέχρι τις 25 Μαΐου του 2015.
 

Η νέα πιστοποίηση έρχεται να διευρύνει το ισχυρό χαρτοφυλάκιο διακρίσεων του ΤΤ, επιβεβαιώνοντας τη σταθερή επιμονή της Τράπεζας στην παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας και την ταυτόχρονη προσήλωσή της στις παραδοσιακές αξίες, που τη συνδέουν χρόνια τώρα με τα εκατομμύρια των πελατών που την εμπιστεύονται.
 

Η νέα ποιοτική περγαμηνή φέρει τη σφραγίδα του διεθνούς οίκου Bureau Veritas.
 

Η συγκεκριμένη διάκριση, που αφορά την πιστοποίηση του ΤΤ για την τήρηση και εφαρμογή των διαδικασιών της Διεύθυνσης Ασφάλειας για τον σχεδιασμό, την υλοποίηση και την εφαρμογή της πολιτικής ασφάλειας, καθώς και την ανάπτυξη διαδικασιών και μηχανισμών πρόληψης και καταστολής κινδύνου, επιβεβαιώνει τη δέσμευση της διοίκησης και των υπαλλήλων για διαρκή αναβάθμιση της ποιότητας των παρεχόμενων υπηρεσιών.