Η Praktiker Hellas ενισχύει την παρουσία της στο χώρο των private labels, παρουσιάζοντας τα νέα της προϊόντα ιδιωτικής ετικέτας, Budget και Praktiker.

Ο συνεχής εμπλουτισμός προϊόντων ιδιωτικής ετικέτας με νέες κατηγορίες βασίζεται στη φιλοσοφία της εταιρείας για προσφορά ποικιλίας προϊόντων, που καλύπτουν τις καθημερινές ανάγκες και επιθυμίες των καταναλωτών, με τον καλύτερο συνδυασμό ποιότητας και τιμής.


Ειδικότερα, τα προϊόντα ιδιωτικής ετικέτας Budget αποτελούν την οικονομική λύση για λειτουργικά προϊόντα, πιστοποιημένα για την ασφάλειά τους και με έλεγχο παραγωγής των προμηθευτών τους. Πρόκειται για προϊόντα καθημερινής χρήσης όπως εργαλεία (χειρός, ηλεκτρικά, κήπου, κ.ά.), απαραίτητα για do it yourself εργασίες.


Η υψηλή ποιότητα και οι ανταγωνιστικές τιμές είναι τα κύρια χαρακτηριστικά των προϊόντων ιδιωτικής ετικέτας Praktiker, καθώς προσφέρουν παρόμοια λειτουργικά χαρακτηριστικά με τα αντίστοιχα των επώνυμων σε εξαιρετικές τιμές. Την ασφάλειά τους διασφαλίζουν οι αυστηροί σχετικοί έλεγχοι, ενώ υπόκεινται κατά κανόνα και σε FFU ελέγχους (Fitness For Use: Φιλικά προς το χρήστη) και φέρουν αντίστοιχη σφραγίδα ποιότητας.


Όλα τα προϊόντα ιδιωτικής ετικέτας συνοδεύονται από τις εγγυήσεις τους, η διάρκεια των οποίων ξεκινά από τα 2 έτη και διαφέρει για κάθε προϊόν.


Αξίζει να σημειωθεί ότι για τη νέα προϊοντική κατηγορία χρωμάτων, η Praktiker συνεργάζεται με την Vechro, ηγέτιδα εταιρεία με πάνω από 60 χρόνια στην αγορά οικοδομικών χρωμάτων, 1η σε πωλήσεις πιστοποιημένων Οικολογικών Χρωμάτων στην Ελληνική αγορά και 3η στην Ευρώπη, το όνομα της οποίας είναι συνώνυμο με τον συνδυασμό «ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΠΟΙΟΤΗΤΑ – ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ». Η νέα αυτή συνεργασία επιβεβαιώνει τη στήριξη της Praktiker στους Έλληνες προμηθευτές, ιδιαίτερα υπό την παρούσα οικονομική συγκυρία, και συνάδει με τη στρατηγική επιλογής κορυφαίων παικτών της αγοράς, προς όφελος του καταναλωτικού κοινού.