current views are: 1

11 Ιουνίου 2012
Δημοσίευση15:05

Συνεργασία ELPEDISON-Eurobank

Τη συνεργασία της με την Eurobank EFG και τη συμμετοχή της στην κάρτα YES Visa της Eurobank ανακοίνωσε η ELPEDISON.

Δημοσίευση 15:05’
αρθρο-newpost

Τη συνεργασία της με την Eurobank EFG και τη συμμετοχή της στην κάρτα YES Visa της Eurobank ανακοίνωσε η ELPEDISON.

Τη συνεργασία της με την Eurobank EFG και τη συμμετοχή της στην κάρτα YES Visa της Eurobank ανακοίνωσε η ELPEDISON.

Κατ’ αυτόν τον τρόπο, η ELPEDISON καθίσταται ο πρώτος Προμηθευτής Ενέργειας στην ελληνική αγορά που συμμετέχει σε πρόγραμμα επιβράβευσης πιστωτικής κάρτας, για να προσφέρει στους πελάτες της σημαντικά οφέλη και προνόμια. 

Οι πελάτες της ELPEDISON Trading, που είναι παράλληλα και κάτοχοι της κάρτας YES Visa της Eurobank, κερδίζουν ευρώ που αντιστοιχούν στο 2% της συνολικής αξίας του λογαριασμού ηλεκτρικού ρεύματος. Τα ευρώ που συγκεντρώνουν οι πελάτες μπορούν να τα εξαργυρώσουν υπό τη μορφή έκπτωσης σε επόμενες αγορές τους, αποκλειστικά μέσω του Προγράμματος Επιβράβευσης της κάρτας YES Visa. Απαραίτητη προϋπόθεση είναι η εξόφληση των λογαριασμών ηλεκτρικού ρεύματος ELPEDISON να πραγματοποιείται μέσω πάγιας εντολής στη συγκεκριμένη κάρτα.

Επιπλέον, οι πελάτες της ELPEDISON Trading που διαθέτουν την κάρτα YES Visa, εφόσον επιλέξουν την εξόφληση των λογαριασμών του ηλεκτρικού τους ρεύματος με πάγια εντολή μέσω της ΥΕS Visa, ΔΕΝ χρειάζεται να καταβάλλουν καμία εγγύηση στην ELPEDISON.  Πελάτες της ELPEDISON που έχουν πληρώσει εγγύηση στο παρελθόν και επιλέγουν τώρα, για την εξόφληση των λογαριασμών τους, την πάγια εντολή μέσω της κάρτας YES Visa, παίρνουν πίσω την εγγύηση που είχαν καταβάλλει παλιότερα. 

Ακόμη, οι πελάτες της ELPEDISON Trading που είναι και κάτοχοι της κάρτας YES Visa επωφελούνται από τις καθημερινές τους συναλλαγές, αφού κερδίζουν ευρώ σε κάθε αγορά που πραγματοποιούν με την κάρτα τους. 

Συγκεκριμένα:

• 6% της αξίας των αγορών τους στα συνεργαζόμενα καταστήματα των εμπορικών κέντρων Golden Hall, The Mall Athens, Mediterranean Cosmos, και της Μαρίνας Φλοίσβου (επιπλέον άλλων προσφορών ή εκπτώσεων που τυχόν παρέχουν τα καταστήματα)

• 3% της αξίας των αγορών τους σε επιλεγμένα πρατήρια βενζίνης ΕΚΟ 

• 1% της αξίας όλων των υπολοίπων αγορών τους, σε όλες τις εμπορικές επιχειρήσεις στην  Ελλάδα και Εξωτερικό

Οι πελάτες της ELPEDISON Trading-κάτοχοι της κάρτας YES Visa , μπορούν να εξαργυρώνουν τα ευρώ που συγκεντρώνουν υπό τη μορφή έκπτωσης σε επόμενες αγορές τους, αποκλειστικά στα καταστήματα των συνεργαζόμενων εμπορικών κέντρων καθώς και σε επιλεγμένα πρατήρια ΕΚΟ.

 

Κατ’ αυτόν τον τρόπο, η ELPEDISON προσθέτει αξία στην προϊοντική της πρόταση,  δεδομένου ότι, εκτός από ανταγωνιστικές χρεώσεις και υψηλής ποιότητας, αξιόπιστες υπηρεσίες, προσφέρει στους πελάτες της ένα «εργαλείο», για να εξοικονομούν χρήματα και να επωφελούνται από ένα χαρτοφυλάκιο πολλαπλών προνομίων.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της ELPEDISON Trading, κ. Michel Piguet, τόνισε ότι «η απόφασή μας να επεκτείνουμε την πολύπλευρη συνεργασία μας με την Eurobank, συμμετέχοντας στην κάρτα YES Visa, πηγάζει από το στρατηγικό μας στόχο να αυξάνουμε συνεχώς την αξία που προσφέρουμε στους πελάτες μας, διασφαλίζοντας μία προϊοντική πρόταση που αντιμετωπίζει ρεαλιστικά τις εξελισσόμενες ανάγκες των πελατών μας. » Ο κ. Piguet έδωσε έμφαση, επίσης, στο γεγονός ότι «η ELPEDISON Trading ετοιμάζει νέες ενεργειακές υπηρεσίες, με στόχο να τις λανσάρει σύντομα στην αγορά, διασφαλίζοντας την υψηλή ικανοποίηση και πιστότητα των πελατών της.»


σχετικα αρθρα