Βραβείο δημιουργικότητας ERMIS silver στην κατηγορία direct- προγράμματα κοινωνικής δραστηριότητας απέσπασε η καμπάνια της Ένωση Ασφαλιστικών Εταιρειών «Μη γράφεις τη ζωή…» για την πρόληψη τροχαίων ατυχημάτων που έλαβε χώρα το 2011, στο πλαίσιο της διαρκούς δραστηριοποίησής της στον τομέα της οδικής ασφάλειας.

Τα Ermis Awards είναι ο μοναδικός θεσμός βράβευσης της δημιουργικότητας στην επικοινωνία στην Ελλάδα, διοργανώνονται κάθε χρόνο από την ΕΕΔΕ και αποτελούν το κορυφαίο γεγονός του κλάδου της διαφήμισης και επικοινωνίας στη χώρα μας.


Η καμπάνια που βραβεύθηκε οργανώθηκε σε συνεργασία με τη διαφημιστική εταιρία EURO RSCG και αφορούσε τα εξής:

- Ένα φορτηγό οδικής βοήθειας με ένα τρακαρισμένο όχημα στην πλατφόρμα και το μήνυμα «Ήπιε, οδήγησε, σκοτώθηκε. Εσύ τι θα κάνεις;» κυκλοφορούσε βραδινές ώρες σε πολυσύχναστες από νέους περιοχές της Αθήνας, με στόχο να τραβήξει την προσοχή τους και να τους αποτρέψει από το να οδηγήσουν υπό την επήρεια αλκοόλ.

- Προωθητική ομάδα τοποθέτησε στα παρκαρισμένα αυτοκίνητα και τις μοτοσικλέτες των ίδιων περιοχών πάνω από 30.000 πρωτότυπα φυλλάδια που προσομοιάζουν με κλήση, με θέμα το αλκοόλ και την οδήγηση και το σύνθημα «Μη γράφεις τη ζωή…».