Η INTRACOM Defense Electronics συνεχίζει τις επεκτάσεις της συνεργασίας της με την RAYTHEON Missile Systems με σύμβαση ύψους 2,7 εκατ. δολαρίων, για το αντιπυραυλικό σύστημα επιφανείας-αέρος RAM (Rolling Airframe Missile), το οποίο είναι σε χρήση από τις ναυτικές δυνάμεις 7 χωρών.
Στο πλαίσιο του προγράμματος, το οποίο αποτελεί εξάσκηση δικαιώματος προαίρεσης (option) προηγούμενης σύμβασης, θα κατασκευαστούν ηλεκτρονικές μονάδες του ανιχνευτή υπέρυθρων ακτίνων IR-ELX και οι παραδόσεις θα ολοκληρωθούν τον Δεκέμβριο του 2012.

Η πολυπλοκότητα και η υψηλή τεχνολογία που απαιτείται στην κατασκευή των εν λόγω συστημάτων, καθιστούν την INTRACOM Defense Electronics ως ένα αξιόπιστο προμηθευτή της RAYTHEON Missile Systems. Η σύμβαση αυτή είναι συνέχεια επιτυχημένης συνεργασίας μεταξύ των δυο εταιριών και επιβεβαιώνει το άρτιο ποιοτικό επίπεδο και την ανταγωνιστικότητα της ελληνικής εταιρίας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι κατά το 2011 η INTRACOM Defense Electronics υπέγραψε συμβάσεις ύψους 96,3 εκ. ευρώ από τις οποίες ποσοστό 99,2% αφορά εξαγωγικές δραστηριότητες.