Σειρά σημαντικών επαφών είχαν στη Λευκωσία ο Διευθύνων Σύμβουλος του ομίλου Eurobank κ. Νικόλαος Νανόπουλος και ο Αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος κ. Νικόλαος Καραμούζης, οι οποίοι επισκέφθηκαν την Κύπρο.

 

Κατά την παραμονή τους στην Κύπρο, οι κκ. Νανόπουλος και Καραμούζης έγιναν δεκτοί από τον υπουργό Οικονομικών της Κυπριακής Δημοκρατίας κ. Βάσο Σιαρλή και συναντήθηκαν επίσης με το νέο Διοικητή της Κεντρικής Τράπεζας Κύπρου κ. Πανίκο Ο. Δημητριάδη και συζήτησαν τις οικονομικές και τραπεζικές εξελίξεις στην Ελλάδα, την Κύπρο και τις διεθνείς αγορές. Ο Διευθύνων Σύμβουλος και ο Αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου Eurobank πήραν, επίσης, μέρος στη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Eurobank Κύπρου.

Στο πλαίσιο της επίσκεψης στη Λευκωσία, οι κκ. Νανόπουλος και Καραμούζης και ο Διευθύνων Σύμβουλος της Eurobank Κύπρου κ. Μιχάλης Λούης είχαν συνάντηση με 50 κορυφαίους Κύπριους επιχειρηματίες, στους οποίους παρουσίασαν τις δυνατότητες και τις προοπτικές του Ομίλου Eurobank και της κυπριακής θυγατρικής του, καθώς και την εντυπωσιακή εξέλιξη των μεγεθών της Τράπεζας στην Κύπρο μέσα στο δυσμενές περιβάλλον της κρίσης.