Ένα νέο προϊόν, «κομμένο και ραμμένο» στα… μέτρα της εποχής, «ρίχνει» στην αγορά το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο, εμπλουτίζοντας περαιτέρω το προϊοντικό του χαρτοφυλάκιο.

Αφουγκραζόμενο τις ανάγκες των καταναλωτών, το ΤΤ κάνει την αποταμίευση πιο προσιτή για κάθε πορτοφόλι, με τον αποταμιευτικό λογαριασμό «Αποταμιεύω», πουεπιβραβεύει με επιτόκιο προθεσμιακής και προσφέρει υψηλές αποδόσεις ακόμη και σε μικρά ποσά καταθέσεων.

Επιβραβεύοντας τις μηνιαίες καταβολές ακόμη και μικρών ποσών, προσφέρει επιτόκιο προθεσμιακής κατάθεσης και πολλά άλλα προνόμια, που κάνουν το προϊόν ένα από τα ελκυστικότερα της αγοράς.

Συγκεκριμένα ο λογαριασμός Αποταμιεύω προσφέρει υψηλό προνομιακό κυμαινόμενο επιτόκιο, ίσο με επιτόκιο προθεσμιακής κατάθεσης 3,55% ٭.

Επίσης παρέχει ευελιξία, αφού δίνει τη δυνατότητα επιλογής τρόπου κατάθεσης (στα ταμεία ΤΤ και στα συνεργαζόμενα ΕΛΤΑ, στα ΑΤΜ της τράπεζας, μέσω πάγιας εντολής μεταφοράς ποσού από λογαριασμό ΤΤ ή άλλης Τράπεζας) και ποσού μηνιαίας καταβολής (από 30 έως 300 ευρώ). Παράλληλα δίνει στον καταθέτη τη δυνατότητα αύξησης ή μείωσης της μηνιαίας καταβολής, καθώς και τη δυνατότητα επιπλέον καταθέσεων οποιουδήποτε ποσού.

Ο λογαριασμός «Αποταμιεύω» απαιτεί μικρό ποσό αρχικής κατάθεσης, από 30 ευρώ, προσφέρει μηνιαίο εκτοκισμό και δωρεάν έκδοση της  χρεωστικής κάρτας ΤΤ Visa Electron, όπως και δυνατότητα χορήγησης της πιστωτικής κάρτας POSTCREDIT Visa Electron με δωρεάν ετήσια συνδρομή για πάντα και προεγκεκριμένο πιστωτικό όριο 300 ευρώ για ασφαλείς αγορές και μέσω Internet.

 

Επιβράβευση

Σε μια προσπάθεια να επιβραβεύσει περαιτέρω τους αποταμιευτές, το ΤΤ δίνει στους δικαιούχους του λογαριασμού το προνόμιο συμμετοχής στην ειδική ετήσια κλήρωση στις 31 Οκτωβρίου, Παγκόσμια Ημέρα Αποταμίευσης, από την οποία αναδεικνύονται 10 τυχεροί στους οποίους το ΤΤ θα καταθέτει 50 ευρώ κάθε μήνα, για ένα ολόκληρο έτος.

Το προνομιακό επιτόκιο και η συμμετοχή στις κληρώσεις παρέχονται ως επιβράβευση στους συνεπείς πελάτες, οι οποίοι δεν παραλείπουν καμία μηνιαία καταβολή και δεν πραγματοποιούν καμία ανάληψη.

Διευκρινίζεται ότι το προνομιακό επιτόκιο ισχύει για ολόκληρο το ποσό (μηνιαία καταβολή και τυχόν επιπλέον καταθέσεις). Σε περίπτωση ανάληψης οποιουδήποτε ποσού, το υπόλοιπο του λογαριασμού δεν τοκίζεται για το μήνα που έγινε η ανάληψη.

 

٭Το επιτόκιο Π.Κ. διάρκειας ενός μήνα για ποσό 50.000 ευρώ, προσαυξημένο κατά 0,50