Δύο τιμητικές διακρίσεις έλαβε η Singularlogic στα πλαίσια του διαγωνισμού Business I.T. Excellence (BITE) Awards, που αφορούσε στις βέλτιστες πρακτικές αξιοποίησης των Τεχνολογιών Πληροφορικής και Επικοινωνιών από επιχειρήσεις και οργανισμούς του Ιδιωτικού και Δημόσιου Τομέα. 

 

Τον διαγωνισμό διοργάνωσε το περιοδικό netweek της Boussias Communications σε συνεργασία με το Εργαστήριo Ηλεκτρονικού Επιχειρείν – ELTRUN του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών και την υποστήριξη των οργανισμών HaAIS, Hellenic CIO Forum, HePIS, ISACA, itSMF Hellas, ΕΙΠ, ΕΕΔΕ, ΣΕΠΒΕ, ΣΕΠΕ. 


Όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση, η Singularlogic έλαβε ένα βραβείο στην κατηγορία «Εξειδίκευση σε επιχειρηματικούς κλάδους» και συγκεκριμένα στον κλάδο των νοσοκομείων, με το “Πρότυπο Πληροφοριακό Σύστημα Διαχείρισης Νοσοκομείων Model Hospital Management System (MHMS)”. 


Το Σύστημα αυτό που βασίζεται σε πλατφόρμα SAP, αποτελεί ένα πρωτοποριακό σύστημα διαχείρισης Νοσοκομείων που υποστηρίζει συγκεντρωτικά και με έναν ενιαίο τρόπο όλες τις λειτουργίες του Νοσοκομείου και έχει υλοποιηθεί και εφαρμοστεί σε όλα τα Νοσοκομεία του ομίλου ΥΓΕΙΑ, στην Ελλάδα & το εξωτερικό, στο μαιευτήριο ΡΕΑ, καθώς και στο Νοσοκομείο της Εθνικής Τράπεζας. Επίσης η Singularlogic έλαβε έπαινο στην κατηγορία «Ανάπτυξη / Επενδυτική δραστηριότητα» για το portal www.taxfriend.gr.

 
To portal taxfriend.gr αποτελεί μια υπηρεσία διαχείρισης αποδείξεων της εφορίας - μέσω Internet - που αναπτύχθηκε από τη Singularlogic και διατίθεται δωρεάν σε όλους τους φορολογούμενους. 


Το βραβεία παρέλαβαν οι κκ. Λεωνίδας Κωβαίος, Γενικός Διευθυντής του Integrator Division της SingularLogic και Πάνος Θεοδοσόπουλος Γενικός Διευθυντής του Cloud Division αντίστοιχα. 


Παράλληλα, διακρίσεις έλαβαν οι εταιρίες Olympic Air και Marks and Spencer στις κατηγορίες Business Intelligence και CRM αντίστοιχα, τις λύσεις των οποίων είχε υλοποιήσει η Singularlogic


Στην τελετή Απονομής που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 3 Ιουλίου, στο ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεττάνια, παρευρέθησαν περισσότερα από 260 στελέχη του κλάδου πληροφορικής και των μεγάλων επιχειρήσεων του ιδιωτικού τομέα που συμμετείχαν στο διαγωνισμό, καθώς και οι πρόεδροι και μέλη των φορέων που υποστήριξαν το θεσμό.