Ενισχύθηκαν οι εξαγωγές της Intracom Defense Electronics

Ενισχύθηκαν οι εξαγωγές της Intracom Defense Electronics

Αύξηση εξαγωγών και πωλήσεων παρουσίασε το 2011 η Intracom Defense Electronics.

Συγκεκριμένα οι εξαγωγές έφθασαν στο 98% του κύκλου εργασιών, αυξημένες κατά 34% σε σχέση με το 2010, ενώ αντίστοιχα οι πωλήσεις αυξήθηκαν κατά 8%. Παράλληλα, την τελευταία πενταετία η Intracom Defense Electronics υλοποίησε σε εγχώριες βιομηχανίες υποκατασκευαστικό έργο πάνω από 23% του κύκλου εργασιών της, ενισχύοντας με αυτόν τον τρόπο την ελληνική οικονομία και συμβάλλοντας στην καταπολέμηση της ανεργίας.


Στο πλαίσιο της εξωστρέφειας της η Intracom Defense Electronics υπέγραψε πρόσφατα δύο (2) νέες συμβάσεις, με τις οποίες επεκτείνει τη συνεργασία της στο πρόγραμμα του πυραύλου επιφανείας-αέρος ESSM του NATO (Evolved SeaSparrow Missile). Η πρώτη είναι με την Raytheon Missile Systems των ΗΠΑ, ύψους 3,2 εκ. δολ., και η δεύτερη με τη RAM-System της Γερμανίας ύψους 1,8 εκ. ευρώ. Οι συμφωνίες αφορούν την παραγωγή ηλεκτρονικών υποσυστημάτων της μονάδας καθοδήγησης του ESSM και θα υλοποιηθούν σταδιακά μέχρι το Δεκέμβριο του 2013.


Οι κατασκευαστικές δυνατότητες και τα υψηλά ποιοτικά πρότυπα, έχουν καταστήσει την Intracom Defense Electronics αξιόπιστο συνεργάτη στην επιτυχημένη διεθνή πορεία του προγράμματος του πυραύλου ESSM, που χρησιμοποιείται από τις ναυτικές δυνάμεις 12 χωρών.

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις απο όλο τον κόσμο