ΤΕΡΝΑ: Από τις 4/9 χωρίς το δικαίωμα στην επιστροφή κεφαλαίου

ΤΕΡΝΑ: Από τις 4/9 χωρίς το δικαίωμα στην επιστροφή κεφαλαίου

Από τις 4/9 οι μετοχές της ΤΕΡΝΑ Ενεργειακής θα διαπραγματεύονται χωρίς το δικαίωμα στην επιστροφή κεφαλαίου, σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση.

Ειδικότερα, σε συνέχεια της από 4 Μαΐου ανακοίνωσης της εταιρείας, σχετικά με τη συμπλήρωση του Οικονομικού Ημερολογίου της χρήσης 2012 και της από 22/6/2012 εγκριτικής απόφασης με αρ. Κ2-4453 του Υπ. Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας επί των αποφάσεων 11 και 12 της Τακτικής Γενικής Συνέλευσης της  24ης Μαΐου, για την επιστροφή κεφαλαίου και τη διανομή δωρεάν μετοχών, η εταιρεία επικαιροποιεί το Οικονομικό Ημερολόγιο ως εξής:
 

Αποκοπή Δικαιώματος Επιστροφής Κεφαλαίου: Τρίτη 4 Σεπτεμβρίου 2012, ημερομηνία προγενέστερη της ημερομηνίας λήξης των Σ.Μ.Ε επί δεικτών στους οποίους συμμετέχει η μετοχή της εταιρείας.

Δικαιούχοι Επιστροφής Κεφαλαίου: Οι Μέτοχοι της εταιρείας που είναι εγγεγραμμένοι στα αρχεία του Σ.Α.Τ. της Πέμπτης 6 Σεπτεμβρίου 2012 (record date).

Έναρξη Καταβολής Επιστροφής Κεφαλαίου: Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου 2012

Η επιστροφή κεφαλαίου θα καταβληθεί μέσω Τραπέζης η οποία θα πιστώσει τους λογαριασμούς των Χειριστών. Λεπτομέρειες θα δοθούν με νεότερη ανακοίνωση της εταιρείας.

Αποκοπή Δικαιώματος λήψης δωρεάν μετοχών: Τετάρτη 5 Σεπτεμβρίου 2012, ημερομηνία προγενέστερη της ημερομηνίας λήξης των Σ.Μ.Ε επί δεικτών στους οποίους συμμετέχει η μετοχή της εταιρείας.

Δικαιούχοι λήψης δωρεάν μετοχών: Οι Μέτοχοι της εταιρείας που είναι εγγεγραμμένοι στα αρχεία του Σ.Α.Τ. της Παρασκευής 7 Σεπτεμβρίου 2012 (record date).

Έναρξη διαπραγμάτευσης νέων δωρεάν μετοχών: Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου 2012

Η εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να μεταβάλει τις προαναφερόμενες ημερομηνίες ενημερώνοντας ταυτόχρονα το Επενδυτικό Κοινό.

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις απο όλο τον κόσμο