Ελβιεμέκ: Στις 30/7 η έκτακτη Γ.Σ. για ΑΜΚ

Ελβιεμέκ: Στις 30/7 η έκτακτη Γ.Σ. για ΑΜΚ

Τη Δευτέρα 30 Ιουλίου ορίστηκε η έκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων της Ελβιεμέκ, με μοναδικό θέμα ημερήσιας διάταξης την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρείας, όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση.

Ειδικότερα, θα συζητηθεί η αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρείας με κεφαλαιοποίηση του αποθεματικού «διαφορά από έκδοση μετοχών υπέρ το άρτιον» με αύξηση της ονομαστικής αξίας κάθε μετοχής και τροποποίηση του άρθρου 3 του καταστατικού. Παροχή εξουσιοδότησης στο Διοικητικό Συμβούλιο.


Σημειώνεται πως σε περίπτωση αναβολής ή ματαίωσης της σύγκλησης της ως άνω τακτικής γενικής συνέλευσης ή μη επίτευξης της απαιτούμενης απαρτίας για όλα ή για ορισμένα από τα θέματα της ημερήσιας διάταξης, καλούνται οι κ.κ. μέτοχοι σε α’ επαναληπτική γενική συνέλευση στις 10 Αυγούστου 2012, ημέρα Παρασκευή.


Σε περίπτωση αναβολής ή ματαίωσης της σύγκλησης της α’ επαναληπτικής γενικής συνέλευσης ή μη επίτευξης της απαιτούμενης απαρτίας για όλα ή για ορισμένα από τα θέματα της ημερήσιας διάταξης, καλούνται οι κ.κ. μέτοχοι σε β’ επαναληπτική γενική συνέλευση στις 21 Αυγούστου 2012, ημέρα Τρίτη.

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις απο όλο τον κόσμο